Leroy (geadopteerd)

Leroy is pas vier maanden oud en heeft in zijn korte leventje al veel ellende meegemaakt. Hij werd uit een auto gezet, maar gelukkig is dat gezien en Leroy is naar de kleine opvang van Eszter gebracht. Zijn vacht was erg vies, dat geeft te denken over hoe hij heeft geleefd. Tevens heeft de dierenarts een kleine navelbreuk bij Leroy geconstateerd (zie foto). Chirurgisch ingrijpen is niet nodig en de prognose is goed.

Vanaf nu gaat alles beter worden voor deze lieverd. Sinds begin april verblijft Leroy bij een opvanggezin in Nederland en daar doet hij het eigenlijk gelijk al erg goed! Hij is vrolijk in huis en kan het uitstekend vinden met de gezinsleden, zowel jong als oud! Er is een begin gemaakt met het puppy ABC en hij blijkt een leergierige leerling, de knapperd kan zelfs al apporteren.

We denken dat Leroy best een grote jongen wordt, dus houd daar rekening mee als u interesse in hem heeft. Een huis met een tuin zou fijn zijn! Denkt u Leroy een goed thuis te kunnen geven en hem zijn ellendige start in het leven te kunnen laten vergeten? Neem dan snel contact met ons op.

Leroy is te bezoeken in Rockanje.

 

[foogallery id=”15000″]