Pepe

Half november 2022 zijn de rescuers van Odorheiu op zoek gegaan naar een broodmagere hond die in het bos was gezien. En daar was ze, Pille, heel erg mager maar o zo lief. En toen bleek dat er een stukje verderop vier jonge pups op een jack lagen. Ondanks haar slechte conditie is moeder Pille bij haar pups gebleven en heeft ze hen goed gevoed. Gelukkig hebben onze rescuers het hele gezinnetje meegenomen en zijn ze bij een fijn opvangadres ondergebracht. De pups zijn in de tuin bij een familie opgegroeid.

Pille en Pepe wonen nog op hetzelfde adres, in de ruime tuin bij het woonhuis in Odorheiu. Visite wordt met veel vrolijkheid ontvangen. Er wordt gelijk gespeelt en met iedereen geknuffeld.
Pepe is uitgegroeid tot een flinke jongen. Hij is echt prachtig, groot, slank gebouwd met een mooi witte vacht. Hij meet momenteel (7/3/24) 63cm op de schouder.

Voor Pepe zoeken we een leuke adoptant met wel enige ervaring, een huis met tuin en fijne wandelmogelijkheden in de omgeving. Hij heeft een fijn temperament en kan een leuke huisgenoot worden. Zijn toekomstige baasje gast hem alle tijd en begeleiding geven om te wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Pepe zoekt een fijne huis ❤️

  • Geslacht: Reu
  • Formaat: 63cm (7/3/24)
  • Geboren: 2022
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Odorheiu, Roemenië
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: Vrolijk, aanhankelijk

We denken dat Pepe zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Pepe doet het goed bij zijn rescuer. Dat neemt niet weg dat ook hij erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Haar nieuwe baasje is geduldig en zal hem hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Pepe? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond