Lotte (geadopteerd)

In Nederland!

Lotte is een lief jong teefje welke door Marius op een leeftijd van drie maanden met haar broers van straat is gehaald. Onder de zware omstandigheden in de shelter groeide Lotte op tot een lieve en sociale puber. Gelukkig kwam er voor Lotte een opvanggezin en zo kon zij begin november de reis naar Nederland maken.

De eerste dagen als huishond waren best wennen voor Lotte, alles was nieuw en spannend voor haar. Gelukkig wist ze snel het comfort en alle liefde die ze kreeg te waarderen. En toen bleek Lotte een heel erg lieve huisgenoot. Ze is een enorme knuffel, ligt graag op schoot en zoals het hoort bij een jonge hond is ze erg speels. Met de andere honden van het gezin kan ze het uitstekend vinden en samen met hen kan ze een paar uurtjes alleen thuisblijven.

Hoewel ze in huis nergens bang voor is, is de grote buitenwereld nog erg spannend voor Lotte. Mensen die ze ziet lopen, fietsen en opwaaiende blaadjes zijn eng. Het opvanggezin is heel rustig aan het oefenen met het wandelen en ze maakt kleine stapjes vooruit. Op dit moment durft ze nog niet buiten haar behoefte te doen, dit doet ze keurig op een puppypad.

De geboortedatum is gezet op 5 maart 2022. Nu ze bijna negen maanden oud is weegt ze 7 kg en is ze 38 cm hoog, Lotte is een mooi, tenger hondje. Ondanks haar jonge leeftijd bleek in Nederland dat het gebit van Lotte in de shelter schade had opgelopen. Deze schade is waarschijnlijk ontstaan door het veelvuldig bijten op het betongaas van de kennel. In de eerste week van december wordt haar gebit volledig door de dierenarts gesaneerd. Na de behandeling is Lotte beschikbaar voor de juiste adoptant!

We zoeken voor Lotte een liefdevolle, geduldige baas die Lotte alle liefde van de wereld kan geven en de tijd neemt om haar verder te begeleiden in alles wat nieuw is. Deze baas krijgt een vriendin voor het leven.

 

 

[foogallery id=”21628″]