Rina (geadopteerd)

Ze is heel bijzonder, kleine dappere Rina. Ze is gevonden vlak langs een drukke weg. Hiervan is een mooi filmpje gemaakt. Het bleek dat Rina pups had gekregen maar deze waren allemaal doodgereden. Daniela heeft Rina mee naar haar huis genomen waar ook twee jonge, moederloze pups waren die eerder in een vuilnisbak waren gevonden. Rina nam gelijk de zorg voor de pups op zich en was als een moeder ze, wat een kanjer! Daniela schrijft hierover ‘I think God sent me Rina’.

De twee pupjes zijn inmiddels zo groot dat ze zonder de zorg van hun pleegmoeder kunnen. Hoog tijd dus voor een vijfsterren mandje voor lieve Rina! Het hoeft niet zo’n groot mandje te zijn, want Rina is maar klein, ze weegt 7 – 8 kg. Haar leeftijd is ongeveer anderhalf jaar. Ze is een lieve, bescheiden en zachtaardige hond. Ze kan uitstekend met de andere honden die bij Daniela in de opvang verblijven, maar als deze erg druk zijn zoekt ze snel een veilig heenkomen in het hondenhok. Met nieuwe mensen kijkt Rina eventjes de kat uit de boom, als het ijs eenmaal gebroken is blijkt ze erg aanhankelijk.

We hebben veel filmpjes gekregen van dit bijzondere hondje. Deze geven een goed beeld van Rina, ze is echt ontzettend leuk! We hopen dat ze snel haar enkeltje geluk krijgt en de reis naar een liefdevolle familie kan maken.

Heeft u serieuze interesse in Rina en kunt u haar een heel erg goed thuis bieden? Vul dan het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 

[foogallery id=”21637″]