Lisa

Lisa is met pups gevonden bij een verlaten gebouw. Gelukkig kwam er hulp voor het gezinnetje, ze zijn meegenomen en hebben alle benodigde zorg gekregen. Onze rescuer Timea heeft ons gevraagd om voor Lisa en haar 3 zonen een thuis te vinden. Daar gaan wij ons stinkende best voor doen.

In de opvang blijkt ze een erg leuke hond. Timea vertelt ons dat ze een fijn temperament heeft. Ze is lief en kan het goed vinden met de andere aanwezige honden. Naar mensen, zowel bekenden als naar vreemden, gedraagt ze zich sociaal.
Lisa houdt van autorijden, ze springt er zelf in. De opvangster heeft ook al aan de lijn lopen geoefend en Lisa geniet van deze uitstapjes.
Ze is een prachtige blonde Roemeense mix, een mooi slank middelmaatje met geweldige grote oren. Haar leeftijd is geschat op ca. drie jaar oud.

Inmiddels is Lisa gevaccineerd en gesteriliseerd. Ze is helemaal klaar voor haar enkeltje geluk.
We denken dat Lisa een fijne hond zal worden voor haar toekomstige familie. Uiteraard heeft ze wel tijd en begeleiding nodig om te wennen aan een nieuwe leefomgeving.
Wie valt voor deze knappe dame?

Foto’s en Video’sLisa zoekt een fijn huis

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: Ongeveer 50 cm en 15 kg
  • Geboren: 2021
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: Onbekend
  • Temperament: Stabiel, aanhankelijk

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Lisa een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

Intakeformulier


Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

 Volg ons op

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond