Lilla

Lilla was een niemands hond.. Ze is opgegroeid en leefde aan het eind van een tuin. Hier kreeg ze pups waarvan de meeste het door toedoen van mensen het niet hebben gehaald. We zullen u de details besparen.. Met haar twee overgebleven pups is Lilla naar een veilige plek gebracht. De pups hebben een thuis gevonden, nu kunnen we voor deze lieve hond op zoek naar een comfortabele en liefdevolle plek. Dat verdient ze!

Lilla is een leuke verschijning. Ze lijkt een beetje op een labrador, maar ze is kleiner. Daarbij heeft ze prachtige ogen. Haar verzorgsters schrijven ons dat Lilla een heel erg speelse en aanhankelijke dame is. We kregen leuke filmpjes van haar. Ze heeft in de opvang wel overgewicht gekregen,

Lilla is niet gewend om in een huis te wonen. We zoeken daarom voor haar een geduldige en begripvolle adoptant die haar de tijd en begeleiding kan geven die ze nodig heeft om te wennen aan haar nieuwe leefomgeving.

Foto’s en Video’s


  Lilla zoekt een thuis ❤️

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: 48 cm
  • Geboren: 2019
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Sovata
  • Katten: Onbekend
  • Temperament: Aanhankelijk, speels

  De verwachting is dat Lilla zich dan tot een lieve metgezel zal ontwikkelen. Ze zal wat af moeten vallen, maar met gezonde porties voer en regelmatige beweging is dit helemaal geen probleem.

  Heeft u serieuze interesse in Lilla? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en zij een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

  Algemene Informatie

  Leestips en online informatie

  De Roemeense hond

  🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

  Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

  Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond