Lea (geadopteerd)

Lea en Leroy zijn door Timea gevonden. We hebben hiervan filmpjes gekregen en het lijkt erop dat de twee gedumpt zijn op deze plek, ver genoeg van de bewoonde wereld zodat ze niet terug naar huis kunnen lopen. Ze kwamen er gelijk aan toen ze Timea zagen en zo konden ze gemakkelijk gepakt worden. Lea en Leroy verblijven nu op een opvangadres in Roemenië, in afwachting van een echt happy end, een eigen liefdevolle familie waar ze nooit meer weg hoeven.

De twee hondjes zijn inmiddels gevaccineerd en gechipt. De dierenarts heeft de geboortedatum van Lea op oktober 2015 gezet. Met haar warrige vacht is ze een grappig hondje om te zien. Haar verzorgster schrijft dat Lea erg lief is en een rustig temperament heeft. Ze zou goed passen bij oudere mensen, maar we kunnen ons voorstellen dat er ook jonge mensen zijn die van een rustige hond houden die al wat ouder is! Beide hondjes hebben een klein formaat, het gewicht van Lea is 9 kg.

We zoeken voor Lea een adoptant

  • met genoeg tijd om Lea te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Lea het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22498″]