Dario (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Sinds een paar weken verblijft Dario in Nederland in de opvang. Aanvankelijk was hij wat schuchter, maar hij kruipt steeds meer uit zijn schulp en geniet van alle aandacht en comfort die horen bij het leven als huishond. Hij kan het prima vinden met de aanwezige hond en hij gaat graag gezellig bij zijn opvangbaas op de bank liggen en houdt van een knuffel. Bezoek is welkom in huis en Dario is zelf ook al mee op visite geweest.

Het wandelen was eerst spannend maar die tijd is helemaal voorbij! Weer of geen weer, met zijn staart vrolijk in de lucht wandelt hij stoer langs vreemde mensen, auto’s en fietsen!

De geboortedatum van Dario is gezet op 25 juli. Nu hij een half jaar oud is weegt hij 12,5 kg en is hij 45 cm hoog. Zijn opvangbaasje vertelt ons dat hij een fijn, rustig temperament heeft.

Zijn achtergrond: Het zijn schattige pupjes, Dario en zijn zusjes. Maar toch werden ze achtergelaten in de bossage vlakbij een veld waar een vriend van Timea op zoek was naar paddenstoelen. Hij hoorde de pups huilen en na even zoeken vond hij ze. Gelukkig was dit een dierenvriend en heeft hij de pups meegenomen. Timea heeft de pups op een opvangadres ondergebracht waar de pupjes goed verzorgd zijn.

Vul bij serieuze interesse in Dario het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22428″]