Jarno (geadopteerd)

Leuke familie gezocht voor Jarno!

Jarno is één van de twee pups van Jeni welke ook op de website staat. Jeni is met haar twee pups door onze rescuer Daniëla bij een hele slechte eigenaar weggehaald. Het lot van de pups was anders niet best en de kans was groot dat Jeni steeds maar weer opnieuw pups zou krijgen. Nu kon Jeni gesteriliseerd worden en zowel voor haar als voor haar pups een baasje gezocht worden welke wel goed voor de hondjes zorgt.

De pups zijn rond eind mei geboren. Het vaccinatieprogramma is gestart en vanaf eind september kunnen de pups reizen. Het zijn leuke pups, aanhankelijk, speels en nieuwsgierig. Sociaal naar zowel mensen als andere honden waarbij zijn verzorgster over Jarno ook nog zegt dat hij een rustig temperament heeft. Moeder Jeni is klein, maar de vader van de pups is onbekend. Jarno is iets groter dan Jack, vermoedelijk groeit hij uit tot een (kleine) middelmaat.

We zoeken voor Jarno een adoptant:

  • met genoeg tijd om Jarno te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Jarno het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”21140″]