Elmo

Over een geluk bij een ongeluk gesproken. Elmo was met zusje Chanel in de public shelter terecht gekomen. Voor veel honden is dit een eindstation maar het liep gelukkig anders met broer en zus. De dierenarts stuurde twee foto’s van Chanel naar onze rescuer Daniela. Daniela besloot het hondje te helpen en toen ze hoorde dat er ook een broertje was heeft zij ze allebei meegenomen. Wat een geluk voor grappige Elmo. De twee verblijven nu in de fijne opvang van Daniela en krijgen een kans op een echt thuis!

In de korte tijd die Elmo nu bij Daniela is heeft hij zich ontwikkeld tot de grote (kleine) favoriet van Daniela. Elmo is geen kant en klaar hondje. Zeker in het begin was alles erg spannend en was hij nog niet toe aan contact. Maar per dag gaat het beter en hij is nu helemaal weg van Daniela. Sterker nog, hij is zelfs een beetje jaloers als de andere honden ook aandacht van haar krijgen.

Met de andere honden in de opvang kan Elmo het goed vinden. Voor de twee kleine pupjes die in de opvang verblijven is Elmo erg lief.

Elmo is een ontzettend leuk, klein karakterhondje die aan het leren is dat de wereld ook goed is. Hij wordt goed verzorgd en begeleid bij Daniela en per dag groeit zijn zelfvertrouwen. Wij verwachten een fijne huisgenoot wordt. We zoeken voor hem een rustig thuis bij adoptanten met enige ervaring waar hij alle tijd krijgt om aan zijn nieuwe leefomgeving te wennen.

Foto’s en Video’s


kleine Elmo zoekt baasje

Elmo zoekt een fijn thuis ❤️

  • Geslacht: Reu
  • Formaat: 30-35 cm
  • Geboren: 30-10-2022
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Alba, Roemenië
  • Katten: blaft naar katten
  • Temperament: Aanhankelijk, timide

Heeft u serieuze interesse in Elmo? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Elmo een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

Intakeformulier


Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond