Ella (geadopteerd)

Liefdevolle familie gezocht voor pup Ella.

Onze rescuer Madalina heeft Ella in haar tuin gevonden, ze was in een slechte conditie. Waarschijnlijk was ze door andere honden aangevallen en haar pootjes en oren zaten vol met teken. We zullen u de foto’s hiervan besparen. Maar nu is kleine Ella veilig in de opvang van Madalina waar ze goed verzorgd wordt. Voor een echt happy end gaan we op zoek naar een hele fijne plek voor Ella.

Ella is een mooi teefje. Haar leeftijd is op ongeveer vier maanden geschat, dan zou ze rond eind februari geboren zijn. Ze weegt nu ongeveer 6 kg en groeit vermoedelijk uit tot een (klein) middelmaatje. Omdat de ouders onbekend zijn weten we niet zeker hoe groot ze wordt. Ella is aanhankelijk en kan het met iedereen goed vinden. Met de andere honden in de opvang gaat het prima en ook met katten gaat ze goed. Het vaccinatietraject is opgestart, vanaf eind juli kan Ella reizen.

Ella doet het goed in de opvang in Roemenië. Geïnteresseerden moeten zich desondanks wel realiseren dat rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden hebben om pups goed te socialiseren en dat ze bij adoptie in Nederland erg zullen moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Vul bij serieuze interesse in Ella het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 25-6-2023

 

[foogallery id=”25190″]