Dex (geadopteerd)

Hij is een plaatje, lieve Dex met de bijzondere tekening op zijn hoofd. Toch is er in Roemenië niemand die hem wil hebben en Dex slijt zijn dagen in een kennel. We hopen zo voor hem dat dat niet lang meer hoeft te duren en hij een geweldige baas krijgt. Daar gaan wij in ieder geval ons best voor doen!

Dex vindt vreemde mensen in het begin best spannend. Het is belangrijk dat hij op eigen initiatief en in zijn eigen tempo kennis mag maken. Met de andere honden in de shelter kan hij het prima vinden. Het zou fijn zijn als in zijn toekomstige thuis al een stabiele hond aanwezig is.

We zoeken voor Dex een geduldige baas in een rustig huishouden.

Dex zit in de shelter van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

 

[foogallery id=”15595″]