Rebecca (geadopteerd)

14/1 Nieuwe foto’s!

Ze wacht alweer een tijdje, Rebecca. Ze is een bescheiden, onopvallende dame met een beetje overgewicht waardoor ze helaas niet snel wordt uitgekozen. Dat is zo jammer want ze geniet enorm van al het beetje aandacht wat ze van de vrijwilligers krijgt. Het zou zo fijn zijn als ook zij een lief baasje krijgt, een comfortabel thuis waar er veel aandacht en tijd voor haar is.

Lieve Rebecca is samen met haar zoon Morgi bij Ioana in de shelter terecht gekomen. Ze hadden een baasje, maar die wilde ze niet meer. Rebecca is een aanhankelijke dame. Ze is graag bij mensen in de buurt en houdt er enorm van om aangehaald te worden. Ze kan ook al aardig aan de lijn lopen. Met andere honden is ze prima, maar ze zoekt ze niet zo snel op. Rebecca is ongeveer zeven à acht jaar oud, gesteriliseerd en gevaccineerd, dus helemaal klaar voor haar enkeltje geluk! Kijk vooral ook naar de filmpjes van Rebecca, die laten goed zien hoe leuk ze is!

We zoeken voor Rebecca een rustige familie:

  • met genoeg tijd om Rebecca te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Rebecca contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”15654″]