Dani (geadopteerd)

Gouden mandje gezocht voor lieve pup! Dani en Maiko zijn door Daniela op hetzelfde veld gevonden, maar wel met een week tijd er tussen. Volgens de dierenarts zijn ze even oud en rond eind april geboren. Mogelijk zijn het broertjes, maar dat zullen we nooit zeker weten.

Dani is de grootste van de twee. Hij groeit als kool, dus hij kan best wel een redelijk grote jongen worden. Hij is nu, half juli, 40 cm groot. Omdat de ouders onbekend zijn is het echter moeilijk om te voorspellen hoe groot hij zal worden. Dani is een ontzettend lieve en vrolijke pup en de lieveling van zijn rescuer. Daniela omschrijft hem als een aanhankelijke allemansvriend. Er wordt al flink geoefend met zijn opvoeding en socialisatie en Dani pakt alles goed op! Het inentingsprogramma is opgestart, eind augustus kan hij reizen. Zijn toekomst in Roemenië is erg onzeker, we hopen dat er snel een lieve baas voor hem is en hij gelijk met zijn broertje Maiko kan reizen.

Het lijkt er op dat Dani een mix berghond is. We zoeken daarom een ervaren hondenbaas met een tuin bij het huis. Heeft u serieuze interesse in Dani en kunt u hem een heel goed thuis bieden? Neem dan vooral contact met ons op!

 

[foogallery id=”16809″]