Happy (geadopteerd)

26/10 nieuw filmpje!

Puber Happy is door Eszter van straat gehaald, ze liep al minstens een week te zwerven. Nu gaan wij op zoek naar een goede baas voor deze enthousiaste jonge hond zodat zij nooit meer verloren op straat hoeft te lopen!

Happy blijkt bij Eszter een vrolijke allemansvriend, ze vindt iedereen leuk en maakt snel contact met mensen die ze niet kent. Meestal komt ze blij aanrennen als ze wordt geroepen, maar zoals een echte puberhond betaamt heeft ze soms ook flinke bananen in haar oren. Ook wordt ze door haar verzorgster als erg druk omschreven. Hoog tijd dus voor een eigen baasje die met haar opvoeding aan de slag gaat! Happy kan het prima vinden met de andere honden, zolang ze maar niet bij haar eten in de buurt komen.

De geboortedatum van Happy is gezet op 5 januari 2021. Nu ze acht maanden oud is, is ze 48 cm hoog. De verwachting is dat ze uitgroeit tot een mooi middelmaatje.

We zoeken voor Happy een adoptant:

  • met genoeg tijd om Happy te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Happy contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”16746″]