Dagi (geadopteerd)

Te bezoeken vlakbij Leeuwarden.

Knappe Dagi is twee jaar geleden als pup vanuit Roemenië naar Nederland gekomen. Zijn huidige baasjes hebben ons gevraagd op zoek te gaan naar een andere plek voor hem.

Dagi is een grote lieve reu die graag bij je in de buurt is. Hij houdt van knuffelen, spelen, aandacht, Dagi is erg lief voor zijn eigen mensen. En die mensen wil hij ook best bewaken! Dit maakt dat het ontvangen van bezoek wat begeleiding vraagt. Als Dagi vanuit zijn mand even de kat uit de boom heeft kunnen kijken gaat hij vervolgens nieuwsgierig kennismaken met de visite. Met andere honden kan Dagi het prima vinden, groot, klein, teef of reutje, hij speelt graag met hen!

Hoewel hij keurig aan de lijn loopt, bouwt Dagi bij het uitlaten wel spanning op. Op die momenten laat hij uitvalgedrag zien. Je doet hem meer plezier met een wandeling in de natuur waar niet teveel prikkels zijn. Bij mooi weer houdt hij ook veel van zwemmen.

Dagi is gecastreerd, weegt 43 kg en is ongeveer 60 cm hoog. Hij is begin 2020 geboren. Hij kan een paar uurtjes alleen thuisblijven, maar dat moet bij een nieuwe baas uiteraard rustig opgebouwd worden. Mee in de auto is geen probleem.

We zoeken voor deze leuke hond een fijn thuis bij baasjes met ervaring met grote honden in een rustige woonomgeving. Het zou voor Dagi erg fijn zijn als er een ruime tuin of erf is waar hij lekker rond kan scharrelen, daar houdt hij enorm van.

Vul bij serieuze interesse in Dagi het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”11242″]