Chanel

Geluk!

Over een geluk bij een ongeluk gesproken: Teefje Chanel was met broertje Elmo in de public shelter terecht gekomen. Voor veel honden is dit een eindstation maar het liep gelukkig anders met broer en zus. De dierenarts stuurde twee foto’s van Chanel naar onze rescuer Daniela. Daniela besloot het hondje te helpen en toen ze hoorde dat er ook een broertje was, heeft zij ze allebei meegenomen.

Klein en lief

Op de foto lijkt Chanel wat groter, maar ze is echt maar een kleintje. De leuke filmpjes die we van haar kregen geven een beter beeld. Daniela omschrijft haar als een klein prinsesje en ‘extraordinary sweet’. Ze houdt erg van aandacht!
Chanel is in de public shelter gesteriliseerd.

We weten niets van de achtergrond van Chanel. Ze is een heel leuk en lief teefje en lijkt een beetje gevoelig. We zoeken daarom een rustige plek voor haar waar ze alle tijd krijgt en een goede begeleiding om aan haar nieuwe leefomstandigheden te wennen.

In Nederland te bezoeken

Chanel is inmiddels bij een opvanggezin in Nederland te bezoeken!
De opvangster schrijft dat Chanel al goed gewend is aan het leven in huis. De stofzuiger is geen probleem meer, knuffelen vindt ze heerlijk en zindelijk is ze op een klein ongelukje na ook al.
Chanel heeft in thuis tijd nodig om aan mensen te wennen. Haar vrouwtje vindt ze heel leuk, het baasje is nog af en toe spannend. Maar ook hier zoekt ze wel toenadering en gaat dapper naast hem op de bank zitten voor een knuffel.
Alleen thuis blijven gaat inmiddels ook al goed. Dit moet natuurlijk bij een adoptant in een nieuwe omgeving goed opgebouwd worden.
Met de 2 andere honden in het opvanggezin kan Chanel het uitstekend vinden. Ze speelt graag samen met hun en leert veel van hun.
Wandelen vindt ze heerlijk, maar soms zijn al de vreemde indrukken nog spannend. Tegenover vreemde mensen is ze terughoudend.
Autorijden vindt ze ook fijn. Ze springt zo de auto in.
Ze is op weg een heel fijne huishond te worden. Een adoptant moet wel voldoende geduld en ervaring hebben om haar bij de verdere stappen goed te begeleiden.

Foto’s van Chanel

Chanel wil graag geadopteerd worden ❤️

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: 30-35 cm, 6 kg
  • Geboren: 30-10-2022
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Arnhem
  • Katten: nee
  • Temperament: vrolijk, aanhankelijk, speels

Algemene informatie

De Roemeense hond

Leestips en online informatie