Amo (geadopteerd)

Deze knappe verschijning heeft ons hart gestolen! Met zijn mooie grote oren en lieve ogen is hij een prachtige verschijning! Amo is een energieke hond van 1,5 jaar oud. Dol op spelen en rennen met andere honden, maar ook dol op mensen. Zijn broer Aldo (de bruine hond op de foto’s) is een paar maanden geleden geadopteerd en heeft nu een geweldig leven bij zijn familie in Nederland.
Helaas zit Amo nog steeds in een heel klein hok en kan zijn energie niet kwijt. Amo is gered van de straat toen hij 3 maanden oud was. Snel zal hij worden gecastreerd zodat hij kan reizen naar een fijn thuis met alle ruimte. Amo is ongeveer anderhalf jaar oud en 50 – 55 cm hoog. Binnenkort in Noord-Nederland te bewonderen.

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

[foogallery id=”11065″]