Aldo (geadopteerd)

Aldo is jong (1 jaar oud en nu 50 cm schofthoogte), energiek, en gek op mensen! Aldo is dol op spelen en vooral rennen met andere honden.
Helaas zit Aldo in een heel klein hok en kan hij zijn energie niet kwijt, hij is gered van de straat toen hij 3 maanden oud was. Snel zal hij worden gecastreerd zodat hij kan reizen naar een fijn thuis met alle ruimte. Hij is het waard met zijn mooie grote oren en lieve ogen!

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

In verband met het Corona virus is reizen vanuit Roemenië ingewikkelder. Momenteel is het door de strenge regels op straat in Roemenië niet mogelijk voor Marius om de honden naar de dierenarts te brengen voor de laatste checks en inentingen. De verwachting is dat deze hond pas na half juni de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Reserveren kan wel alvast!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

[foogallery id=”11074″]