Negrutu (geadopteerd)

Te bezoeken in midden Nederland!

Vitale oudere heer zoekt gouden mandje! Lieve Negrutu is in Roemenië door Marius van straat gehaald. Hij was erg ongelukkig in de shelter, maar gelukkig kon hij na een paar maanden naar Nederland. Hij is al even in Nederland en verblijft nu bij een opvanggezin waar hij geniet van het leven als huishond!

Negrutu is een reutje op leeftijd, zijn geboortedatum is gezet op 1 januari 2010. Hij weegt ongeveer tien kg en is 38 cm hoog. Hij lijkt veel op een Markiesje. Hij heeft zich goed aangepast aan de dagelijkse routine van het opvanggezin. Hij is enorm aanhankelijk en erg graag bij je in de buurt. In de avond komt hij het liefst gezellig tegen je aan liggen of lekker op schoot. Hij is een echte knuffelkont! Met de vier honden van het opvanggezin gaat hij prima om. Hij begeeft zich makkelijk tussen hen maar vermijdt conflicten zonder zich verder als underdog op te stellen. Je kan hem er zeg maar goed bij hebben! Voor de aanwezige kat heeft hij geen enkele belangstelling. Samen met de andere honden kan hij een paar uurtjes alleen thuisblijven, soms blaft hij even maar hij is dan ook snel weer stil. Mee in de auto is geen probleem.

Buiten wandelen vindt Negrutu geweldig. Aan de lange lijn stapt hij stevig door maar hij neemt ook goed de tijd om veel en uitgebreid te snuffelen. Vreemde honden onderweg worden genegeerd of beleefd begroet.

Voor zijn toekomstige baasje is het goed om te weten dat Negrutu een slim karakterhondje is. Hij is goed op te voeden, maar hij heeft wel duidelijkheid nodig! Negrutu is chemisch gecastreerd, zijn gebit is recent door de dierenarts gesaneerd. Voor Negrutu zoeken we een liefdevol thuis waar hij nog een paar heerlijke jaren krijgt. Zijn toekomstige baasje heeft een zachte maar consequente hand van opvoeden en heeft veel tijd voor hem. Dat verdient hij echt.

 

[foogallery id=”11097″]