Aldo (geadopteerd)

Te bezoeken in Nederland!

Puber Aldo is samen met zijn broer Cooper in januari naar Nederland gekomen. Aldo is een ontzettend lieve en zachte reu, echter vanwege zijn onzekerheid loopt de familie tegen problemen aan en hebben ze ons gevraagd een ander thuis voor Aldo te zoeken.
Als Aldo alleen met zijn vrouwtje thuis is, is hij de allerliefste en zachte hond die je kan wensen. Buiten is hij heel nieuwsgierig en wil alles besnuffelen. In de tuin met zijn broer is het de grootste lolbroek. Hij is gek op kusjes, knuffeltjes, koekjes en aaitjes. Alle traktaties neemt hij keurig uit de hand (voorzichtig en niet gretig).  Het is een echte lieverd. Echter als de mannen uit het gezin thuis zijn ontstaan er spanningen. Dan sluipt Aldo bang door het huis en wordt dan ook nog regelmatig de hoek in geblaft door Cooper. Hierdoor krijgt Aldo niet de kans om uit zijn schulp te kruipen en te ontdekken dat de wereld niet zo heel erg spannend is.

Aldo is geboren op 2 april 2022. Nu hij tien maanden oud is meet hij ongeveer 50 cm op de schouder.

Zijn achtergrond: Aldo is één van de vijf pups welke met de moeder zijn gevonden op een bedrijfsterrein. De honden zijn gevoerd door de medewerkers van het bedrijf. De pups hebben hierdoor goede ervaringen opgedaan en gedragen zich in Roemenië ook vrij naar mensen. De pups zijn meegenomen en bij verschillende adressen ondergebracht.

We zoeken voor Aldo een rustig thuis: geen kinderen onder de 12 jaar, weinig aanloop en een rustige woonomgeving. Zijn toekomstige baasje heeft genoeg tijd om Aldo te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie, heeft affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond en geeft niet op als het even tegenzit. De hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Vul bij serieuze interesse in Aldo het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”20565″]