Cooper (geadopteerd)

We zoeken met spoed een fijne plek voor deze hartstikke lieve hond. Cooper is graag in de buurt van mensen en vindt het niet leuk om in de kennel te verblijven. Bij een poging om eruit te komen heeft hij een poot door het gaas gestoken en daardoor bezeerd. Inmiddels is hij hiervoor bij de dierenarts behandeld, maar het beste voor Cooper is natuurlijk als hij zijn eigen thuis krijgt.

Cooper is één van de vijf pups welke met de moeder zijn gevonden op een bedrijfsterrein. De honden zijn gevoerd door de medewerkers van het bedrijf. De pups hebben hierdoor goede ervaringen opgedaan en gedragen zich in Roemenië ook vrij naar mensen. De pups zijn meegenomen en bij verschillende adressen ondergebracht. De moederhond bleef echter angstig. Zij mag op het terrein blijven waar zij ook in de toekomst gevoerd zal worden door de mensen die daar werken. Ze wordt uiteraard wel gesteriliseerd zodat ze niet nog meer ongewenste pups op de wereld kan zetten.

De broertjes Cooper en Aldo verblijven samen op hetzelfde opvangadres. Het is een vrolijk duo! Ze zijn geboren op 2 april 2022. De verwachting is dat ze uitgroeien tot middelmaatjes. Ze zijn klaar om te reizen

We zoeken voor Cooper een fijne familie. Zijn toekomstige baasje heeft genoeg tijd om Cooper te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie; heeft affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond; geeft niet op als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Vul bij serieuze interesse in Cooper het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”20587″]