De adoptieprocedure en tarieven

Hieronder vindt u de stappen van de adoptieprocedure van uw hond en de tarieven.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Contact

hond adoptieprocedure en tarieven
Lisa en Csonti, Lisa (links) zoekt nog steeds een thuis❤️

Adoptieprocedure

Intake

De adoptieprocedure begint met een intake. Als u serieuze interesse heeft in één van onze honden vragen wij u om een intakeformulier in te vullen.

Het team vrijwilligers is klein en het kan een paar dagen duren voor een afspraak voor de telefonische intake is gemaakt. Bij de intake vragen we u om een filmpje van huis en tuin te maken om te bekijken of de leefomgeving veilig en geschikt is voor de hond. Een kleine woonkamer die vol staat met veel spullen is bijvoorbeeld niet zo geschikt voor een grote hond.

Vervolgens vragen we de meest recente informatie over de hond op bij de rescuer. Als het een pup is, hoe groot is deze inmiddels? En wellicht heeft u nog specifieke vragen, zoals een kattentest of een filmpje van het aangelijnd wandelen.

Kennismaking met honden die al in Nederland in opvang zijn

Nu mag u een kennismaking bij het opvanggezin afspreken. U heeft de mogelijkheid om de hond te leren kennen, met het opvanggezin te praten en een korte wandeling te maken.

Reservering

Bent u nog steeds enthousiast en wij zijn dat ook, dan kunt u de hond reserveren. Hierbij vragen we een aanbetaling van 50 Euro. Dit wordt uiteraard in mindering gebracht op de adoptiebijdrage. Vanaf dat moment is de hond niet meer beschikbaar voor anderen.

Huisbezoek

De laatste stap in de intakeprocedure is het kennismakingsgesprek bij u thuis met één van onze vrijwilligers. U kunt dan alle vragen stellen die u nog heeft.

De huisbezoeker zal voor de zekerheid kijken of er voor de hond mogelijkheden zijn om uit het huis of de tuin te ontsnappen en u hierover tips geven.

Adoptieovereenkomst

Als ook het bezoek bij u thuis positief is verlopen kunt u de hond adopteren en vragen wij u om de adoptieovereenkomst te tekenen. Adoptievoorwaarden

Is uw hond al in Nederland mag u nu met het opvanggezin afspreken, wanneer u de hond komt ophalen.

Het vervoer van uw hond

Het vervoer van uw hond wordt ingepland bij een Roemeens bedrijf voor huisdierentransport. We maken een groepsapp aan om u voor en tijdens het transport te informeren.

Na een rit van 2000 km komt de hond in Nederland aan. We hebben een paar aankomstlocaties. Waar uw hond aan zal komen is afhankelijk van de beschikbaarheid van de vrijwilligers ter plekke.

De aankomst is meestal in het weekend en het kan voorkomen dat u uw hond laat in de avond of ’s-nachts op moet halen.

❤️🐶 Aankomst ❤️🐶

Nazorg

Voor de nazorg krijgt u een vrijwilliger toegewezen. Bij haar of hem kunt u telefonisch terecht met alle vragen of als het niet lekker loopt met de hond.

Houdt er rekening mee dat we met vrijwilligers werken. Naast de bezigheden voor de stichting hebben zij ook een baan en kunnen soms niet direct beschikbaar zijn.

In de beginperiode zult u een aantal keren actief benaderd worden om te informeren hoe het gaat met uw nieuwe huisgenoot.

Zowel wij als de Roemeense rescuers zijn na alle inspanningen uiteraard erg benieuwd hoe het de hond vergaat en worden graag af en toe op de hoogte gehouden. Niet alleen als er vragen zijn, maar ook als het goed gaat en om dan de fijne verhalen te horen!

De tarieven

De adoptiebijdrage is 415 Euro.
De verplichte veiligheidsset kost 40 Euro (veiligheidstuig, martingale halsband, twee lijnen en een polslus).

Voorts vragen we een vrijwillige bijdrage voor een sterilisatie of castratie van 25 Euro voor een hond in Roemenië. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

De voorbereiding

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op de aankomst van uw hond. Hier vindt u leestips en informatie. Leestips en online informatie


🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond

Reviews

Stichting Help een Hond
5.0
Gebaseerd op 97 recensies
powered by Facebook
Kathleen Snoeckx
Kathleen Snoeckx
21:06 19 Jan 24
Wij hebben 2 honden geadopteerd via deze Stichting. Alles is perfect geregeld vanaf het intakegesprek tot de nazorg. Super organisatie met hele fijne mensen !!
Corina Van Elst
Corina Van Elst
18:43 18 Jan 24
Ik ken deze stichting al langer en alleen maar lof voor deze stichting. Veiligheid staat boven alles. Voor je over gaat tot een adoptie krijg je alle informatie die je allemaal door mag lezen om goed voorbereid te zijn op de komst van je nieuwe huisgenoot. Duidelijke intakeformulieren, thuis bezoek, advies vooraf en zeker ook na plaatsing. Een heel fijn contact. Wij hebben zelf Sofi via deze stichting op mogen halen in Heiloo. Sofi zocht een huisje waar ze geen trappen hoefde te lopen. Sofi heeft een handicap, zij mist een heupkop en heeft zwaar artrose. De stichting is hier heel open en eerlijk over geweest en wij wisten waar we aan begonnen. Na het lezen van haar verhaal, het zien van haar foto's op de website, telefonisch contact en uiteindelijk het bezoek bij de foster waren we verkocht.
Met de juiste medicatie heeft Sofi nu al bijna 3 jaar een heerlijk thuis gevonden bij ons met onze andere hond en 3 katten.
Rachel Mattin
Rachel Mattin
15:57 18 Jan 24
5 stars. they take care to make sure there is a good match for you and your situation. we have the perfect dog for us. 🥰 and she is so happy 😊
Nicole Ruimers-Akemann
Nicole Ruimers-Akemann
14:10 18 Jan 24
In mei 2022 mochten wij ons 1e hondje via de Stichting Help een Hond een gouden mandje voor altijd geven en volgende maand komt ons 2e liefje ook weer via de Stichting naar ons toe. Wij dragen, vanaf het 1e moment van contact, deze Stichting een warm hart toe. Van begin tot aankomst en ook ver daarna staan ze voor je klaar. De liefde, aandacht en zorg voor adopties van de honden staan bij hen allemaal op nr. 1 en zo hoort t ook. Een dier heb je niet voor even, maar voor een heel leven🐾💞. Tegen iedereen die het horen wilt zeggen wij altijd, neem eens een kijkje op hun prachtige website en je bent verkocht. Het zijn toppers, allemaal! Duidelijke intake, goede begeleiding, goede nazorg....kortom een betere Stichting is er volgens ons niet🫠
Natascha Slob
Natascha Slob
16:11 21 Dec 22
inmiddels 2 kanjers geadopteerd via deze stichting. Een beter stichting bestaat er denk ik niet. ze zijn zo begaan met alle dieren en de begeleiding en nazorg is fantastisch. mochten wij ooit nog een hond erbij willen, doen wij dit zeker weten bij stichting help een hond . wij dragen deze dames een heel warm hart toe.
Romy Stijntjes
Romy Stijntjes
18:48 10 Dec 22
goede begeleiding, duidelijke communicatie en hebben het beste met de dieren voor❤️ wij zijn dol gelukkig met onze cooper
Masja van Unnik
Masja van Unnik
22:19 22 Dec 21
Intussen hebben we twee honden via deze stichting mogen verwelkomen. De procedure van te voren is erg zorgvuldig om er zeker van te zijn dat de juiste match wordt gemaakt. Ook de communicatie net voor en tijdens de aankomst is keurig geregeld. Na de aankomst is er nog lang ruimte voor nazorg vanuit je toegewezen contactpersoon en is iedereen benaderbaar voor vragen. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je zelf als adoptant goed om kunt gaan met de speciale zorg die buitenlandse honden soms vragen.

Hier zijn we enorm blij met onze twee lieverds. Ze zijn trouw, dankbaar, lief voor iedereen en leren enorm snel. Ze passen, dankzij de bemiddeling van Help een hond, perfect bij ons gezin. ❤️
Esther Hebing
Esther Hebing
19:14 03 Oct 21
Heel fijn geholpen door iedereen die betrokken was bij de adoptie van onze Dani. Alles was top geregeld en een goede en duidelijke communicatie. Dank ook allemaal van stichting Help een hond.
Angelique Reuser
Angelique Reuser
13:02 29 Jul 21
We zijn erg blij dat we Luna (voorheen Charlie) recent hebben kunnen adopteren via de Stichting "Help een Hond"! Na een zorgvuldige screening, die heel goed in het belang van de hond is, hebben we een prettig huisbezoek gehad. De Stichting heeft goede lijnen lopen met mensen in Roemenië en inventariseert goed in welk mandje de hond terecht kan komen. We ervaren de bereikbaarheid/communicatie als groot. Zowel voor als na de aankomst van Luna en zelfs tijdens haar reis naar Nederland werden we fijn geüpdate. Ook de nazorg is zorgvuldig; we kunnen met al onze vragen terecht en krijgen steeds een deskundig en duidelijk advies. Stichting "Help een hond": Wat een fantastische inzet bij dit intensieve vrijwilligerswerk! Wat een teamwork! En wat hebben jullie al voor veel straathonden een gouden mandje geregeld!
Esther Schumacher
Esther Schumacher
09:22 07 Jun 21
Wat zijn we blij dat we via via bij deze stichting terecht zijn gekomen! Heel fijn dat ze eerst een goede intake met je doen en huisbezoek om te zien of de hond bij jou en ook de situatie past. Het voortraject met super veel info, de juiste begeleiding, transport en nu ook de nazorg! Kan alleen maar lof geven hiervoor. Super tevreden maar ook dankbaar dat wij zo n geweldige hond als gezinslid hebben nu. Bedankt allemaal en ook de geweldige rescuers in Roemenië die de honden daar met zoveel liefde verzorgen!! Dat merk je echt! Ga vooral zo door💛
Martha Van Leeuwen-Brouwer
Martha Van Leeuwen-Brouwer
20:26 05 May 21
Wij hebben via hen Bruno van 5 jaar geadopteerd. Vanaf de intake tot na de adoptie zijn we heel goed begeleid . Ze zijn eerlijk met hun info over het hondje en hij blijkt precies zo te zijn als ze zeiden. Hij is nu 2 1/2 week bij ons en het blijkt een schat te zijn. Gezond en speels en ontzettend aanhankelijk. We zijn blij hem een goed thuis te mogen geven na alle ontberingen. Hij wordt met de dag vrolijker. Deze Stichting doet ontzettend goed werk en verdient een pluim. Wij voelden ons gezien door hen. Op al mn vragen kreeg ik direkt antwoord. Wij zijn blij deze Stichting gevonden te hebben. Een aanrader! Dank jullie wel voor de wereldhond die we via jullie gekregen hebben.💖
Margriet Veen
Margriet Veen
16:27 05 May 21
Super lieve mensen, eerlijk en betrouwbaar! ❤voor dieren🐾
Jolanda de Wit
Jolanda de Wit
19:47 18 Apr 21
heb zaterdag mjjn hondje op mogen halen. wat een kanjers alle vrijwilligers super geregeld allemaal. ik zal zeker deze stichting aanraden. TOP mensen allemaal
Lisette Blokker
Lisette Blokker
19:47 18 Apr 21
Fijne en betrouwbare stichting. Onze hond is gisteren via helpeenhond in Nederland en bij ons gekomen. Hoewel hij flink wat heeft meegemaakt, is hij onwijs lief naar mensen - dat komt vast en zeker door de mensen die hem in Roemenië geholpen hebben! Het contact met de stichting verliep fijn, er werd goed meegedacht en het vervoer/de ontvangst was ondanks de Coronamaatregelen super geregeld. Dank aan Mirella, Brenda, Daniëlle & alle andere helpers!
Uyoyo Catharina
Uyoyo Catharina
18:56 20 Mar 21
Een goede en betrouwbare organisatie. met fijne vrijwilligers die betrokken zijn en hart voor de dieren hebben. Daarnaast is zowel de voorzorg als de nazorg goed geregeld, zodat de hond goed terecht komt, maar ook de adoptand op weg geholpen wordt. Petje af 😊
Sylvana Westerneng
Sylvana Westerneng
09:42 15 Mar 21
wij vonden het heel fijn dat nadat we waren uitgekozen voor Lucky, dat er ook meteen WhatsApp contact was.
Ook het thuis bezoek was heel gezellig en goed geregeld en op zaterdag 13 maart hebben we hem opgehaald. Hij voelt zich ook al meteen thuis bij ons.
Naomi Parr
Naomi Parr
14:41 09 Mar 21
Wij zagen de advertentie over Toby en waren gelijk verliefd. We kregen snel antwoord op onze vragen en konden Toby snel ontmoeten of wij een goeie klik met hem hadden.
Alle stappen daarna ging snel! Van huisbezoek tot adoptiepapieren. Alles was duidelijk en goed geregeld.
Zelfs nadat wij Toby hebben geadopteerd bleven wij in contact voor tips met Toby en natuurlijk om leuke fotos te laten zien van Toby in zijn nieuwe huis.
Contact ging erg goed met Stichting Help een Hond! Leuke mensen en ze willen alleen het beste voor de honden om een goed huisje voor ze te vinden, dat is duidelijk te zien!
Esmee Wagenaar
Esmee Wagenaar
14:24 06 Mar 21
Alles ze waren vriendelijk, lief, spontaan ze willen echt het beste voor de dieren en willen echt dat ze een goed huisje krijgen. Ze houden contact met je op te zien hoe het met ze gaan en zijn ook echt betrokken in het proces en dat is heel mooi en fijn.
Susanne Reimering
Susanne Reimering
11:42 05 Feb 21
Door Stichting Help een Hond hebben wij onze lieve Sepp nu in huis. We genieten met volle teugen van onze leuke pup die al helemaal op z'n plek is bij ons.
We hebben de begeleiding en nazorg als zeer professioneel ervaren. Het welzijn van de hond staat in alles voorop, dat is goed om te merken. We zijn ontzettend blij met Sepp. Heel veel dank aan alle medewerkers van de Stichting die het mogelijk hebben gemaakt dat Sepp nu bij ons is.

Mocht je een hond willen en een een warm en liefdevol thuis kunnen bieden, dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen bij deze Stichting!
Fennie Klein Tiessink
Fennie Klein Tiessink
10:27 31 Jan 21
Ontzettend lieve mensen die het belang van de honden voorop stellen. we zijn uitstekend begeleid en hebben het hele proces als zeer prettig en professioneel ervaren. Ook nu we een week het hondje bij ons hebben kunnen we altijd vragen stellen en willen ze ook graag op de hoogte gehouden worden. heel erg bedankt!
Laura Pauwels
Laura Pauwels
08:51 30 Jan 21
Wat een fijne mensen bij deze stichting. Al in het voortraject wordt je goed geinformeerd. Ze plaatsen niet zomaar een van hun "baby s", er gaan een aantal gesprekken en een huisbezoek aan vooraf maar dat vinden wij wel een vertrouwd gevoel. Je wordt tijdens het traject goed begeleid. Ook na de adoptie is er veel nazorg en aandacht voor de puppys. Prima stichting!
Ivonne Heitkamp-Verkuil
Ivonne Heitkamp-Verkuil
20:21 29 Jan 21
Vanaf het eerste contact een goed gevoel over Stichting Help een Hond. Vorige week in Witharen ons Roemeense zwervertje mogen ophalen bij Diny Vonder. Hartelijk ontvangen in haar huis en toen de bus uit Roemenië was dit, ook voor haar en haar man, (nog steeds) een ontroerend moment. Wij kunnen deze stichting van harte aanbevelen en ook de mensen in Roemenië, allen een groot hart voor dieren, diepe buiging!
Nathalie Klokgieters Smeets
Nathalie Klokgieters Smeets
19:21 24 Dec 20
dankzij stichting help een hond hebben wij een geweldig hondje kunnen adopteren. onze Cooper (Bono pup) Ze zijn zeer vriendelijk en zorgen dat je goed voorbereid je hondje kunt ontvangen.
Marlous Kluijver
Marlous Kluijver
20:21 22 Dec 20
Dankzij stichting help een hond zijn wij de trotse eigenaren geworden van Cas. Alle vrijwillegers zijn erg betrokken bij het kiezen van een goed huisje voor de honden. Naar mijn mening gaan ze hier erg goed mee om en wordt er zorgvuldig gekeken of het huisje naar behoren is. Zodra dat zo is kan je op een goede begeleiding en nazorg rekenen. Ik zou stichting help een hond zeker aanraden!
Alissa Wouters
Alissa Wouters
20:19 22 Dec 20
Voorafgaand aan de aankomst goed op de hoogte gehouden en ze zijn erg transparant met wat je kunt verwachten. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat er veel aandacht wordt besteed aan de nazorg en dat er advies en hulp geboden wordt indien nodig. Voor mij een zeer positieve ervaring!
Sandra Bosscher
Sandra Bosscher
20:11 22 Dec 20
Het is een super goede stichting ze zijn zeer duidenlijk de medewerkers zijn zeer vriendelijk en staan altijd voor Je klaar
Je krijgt goede informatie over de hondjes en de afhandelingen zijn ook super
Wij raden iedereen aan om hier een hondje te adopteren en de nazorg is er ook super goed❤️ wij zijn zeer dankbaar voor iedereen die mee helpt met de stichting en het asiel in roemenie🥰
Marty Radsma
Marty Radsma
19:57 12 Dec 20
We hebben vandaag onze hond Ollie( Donny) mogen verwelkomen. We zijn super fijn geholpen. Via mail, via app, persoonlijk ze zijn zeer zorgvuldig en kijken of de hond bij je past. Ze helpen je met de vragen die je hebt en ook nu je je hond al hebt kun je als je wilt hulp van de vriendelijke mensen vragen. Kortom ik raad iedereen doe een hond wil, dat via deze stichting te doen!
Lotte Schothans
Lotte Schothans
15:11 05 Dec 20
Dankzij stichting Help een Hond hebben wij een maand geleden een geweldig hondje mogen adopteren. We werden zoveel mogelijk geïnformeerd over onze Tessa en het proces verliep heel vlot. ze reageren ook erg snel! Ze kijken erg goed naar waar de hond terecht komt. Zeker aan te bevelen!
Irene Santoro
Irene Santoro
14:37 04 Dec 20
After trying to adopt a dog with different organizations and getting disappointed several times (either because they simply did not respond or did not seem serious enough), I finally came across Help een Hond. I got contacted by Danielle, who was always very nice and available to answer all my questions. She helped to find the dog that would suit our home/situation the best, and finally our Choco (then called Boy) arrived in the Netherlands 3 weeks ago. He's the sweetest and smartest dog and has been doing great. The vet also confirmed his health is very good and that a great job had been done by the vet in Romania and in arranging his papers. Thank you to all the volunteers at Help een Hond, particularly to Danielle, Daphne, Caroline and Wilma and, last but not least, to Marius, who saved Choco from the street and by doing so made us a happy family of 3 🥰
Thamar Velthuizen
Thamar Velthuizen
18:05 26 Nov 20
wij hebben via Stichting Help een Hond onze lieve Arthur geadopteerd. Na dat ik een mail had gestuurd kreeg ik de zelfde dag reactie en werd ik heel prettig te woord gestaan. Alles kon snel geregeld worden en Arthur werd al snel onze lieve knuffel hond. Wij zijn heel dankbaar dat wij dankzij deze stichting een warm mandje kunnen bieden aan Arthur.
Anneke de Bundel
Anneke de Bundel
15:57 26 Nov 20
Fijne organisatie. Heel professioneel en deskundig zowel qua gedrag van dieren als waar het technische zaken betreft die geregeld moeten worden. Nazorg ook top.

Wij hebben een heerlijke lieve hond via deze organisatie en kan ze met een gerust hart aanbevelen.
Petra Stevens
Petra Stevens
15:46 26 Nov 20
na eerder een buitenlandse hond te hebben geadopteerd bij een stichting die geen huisbezoek doet geen navraag doet naar de hond, geen veiligheid instructies meegaf omtrent dubbel aanlijnen etc.
ben ik aangenaam verrast over hoe het ook kan.
karakter van de hond werd eerlijk vermeld, zelfs de bijt incidenten bij aankomst werden niet verzwegen,
regelmatig zoeken ze contact over hoe het gaat met Greti.
ook mijn hulp vragen over hoe om te gaan met haar angsten worden netjes beantwoord .
mijn ervaring met help een hond is zeer positief.
Andre Sterkendries
Andre Sterkendries
08:20 02 Nov 20
Organisatie is top , zeer bezorgd om welzijn hond
Marieke Poel
Marieke Poel
13:36 25 Oct 20
Goede stichting waar ze met gezond verstand en verstand van zaken honden plaatsen. Blij mee ! 👍🏼
Gera Fuite
Gera Fuite
12:42 11 Oct 20
Wat een fijne begeleiding en na de tijd contactpersonen die we advies kunnen vragen.

Ook het ontvangst van de hondjes en de zorg. We zijn heel blij dat iemand ons tipte op deze stichting.
Chris Venus
Chris Venus
20:19 05 Oct 20
Nu 3 dagen ons nieuwe gezinslid in huis. Het hele adoptietraject was perfect geregeld, goede duidelijke info en werden van alle ontwikkelen op de hoogte gehouden. De stichting staat voor welzijn van de honden.
Hen Lodewijk
Hen Lodewijk
07:15 03 Aug 20
Vanaf de aanmelding tot aan de aankomst van de hondjes goed geinformeerd, alles in goed overleg. De stichting heeft ❤voor de dieren maar staat ook klaar voor de adoptanten. Voor mij een positieve ervaring👍
Anouk Sijbenga
Anouk Sijbenga
20:30 02 Aug 20
Je krijgt een snelle reactie na invullen van het adoptieformulier, een prettig huisbezoek en de overdracht is goed geregeld!
Ton Nieuwland
Ton Nieuwland
20:57 23 Jul 20
17 maanden geleden onze 1e hond geadopteerd via stichting help een hond. Kyra was toen 4 mnd. en toen ze 1,5 jr was wilden we er graag een hondje bij. Omdat de begeleiding bij de eerste hond zo fijn was en we er van overtuigd zijn dat het hier echt om de hondjes gaat wilden we onze 2e hond weer via dezelfde stichting adopteren. Advies gevraagd voor een goede match en daar was Jasmin, bijna net zo oud als Kyra nu is. Jasmin had een hele slechte start als kettinghond maar was al liefdevol opgevangen door de vrijwilligers in Roemenië. Ze zou volgens hen een leuk maatje voor Kyra kunnen zijn. Jasmin stal ons hart en kwam naar Nederland. Weer hele fijne begeleiding gehad en de nodige adviezen voor het wennen tussen de 2 honden. We zijn nu de gelukkige eigenaren van 2 heerlijke hondjes. Ze zijn heel eerlijk over de karakters vd honden zodat de hond goed past bij de eigenaar want teleurstelling levert de hond geen mooie toekomst op en daar gaat het om.....de hond! Heel veel respect voor alle vrijwilligers, bedankt voor alle goede zorgen.
Ailsa Rainer
Ailsa Rainer
06:20 15 Jul 20
Sinds anderhalf week hebben we een lieve hond in huis dankzij de stichting.

Tijdens het hele adoptie process waren we keurig op de hoogte gehouden met nieuws over inenting, bloedtesten enz., van onze hond, en vragen hierover waren snel beantwoord.
Foto's, video beelden hadden we mogen ontvangen via de app, zodat we vantevoeren een goede beeld hadden over de zachte karakter van onze toekomstige hond, wat erg belangrijk was!
Ook de nazorg was super, met follow-up's over hoe het ging.

Kortom: zeer betrokken en lieve mensen. Chapeau!
Marijke van Woudenberg
Marijke van Woudenberg
18:23 13 Jul 20
Hele lieve mensen en goede begeleiding.Toppers met een hart van goud
Linda Jonker
Linda Jonker
16:49 13 Jul 20
Wat een fijne organisatie met hele lieve vrijwilligers. Je weet precies waar je aan toe bent. Duidelijke omschrijving van de beschikbare honden en wellicht nog t belangrijkste: goeie nazorg. Bij vragen of onzekerheden kan je altijd terrecht. Dat schort er nog al eens aan bij andere stichtingen.... en hele leuke honden!!!
Tika Tiddens
Tika Tiddens
12:56 13 Jul 20
We hebben eerst 2 honden opgevangen als gastgezin en daarna onze lieve Whiskey geadopteerd 🧡
Super makkelijk contact met de vrijwilligers en ze blijven bereikbaar om je te helpen bij vragen!
Tineke van Oostende
Tineke van Oostende
10:10 09 May 20
Goed en snel contact, oprecht geïnteresseerd en begaan.
Norahs Norahs
Norahs Norahs
18:48 04 May 20
respect voor alle medewerkers❤🍀 we bebben een toppertje gered ❤en dankzij jullie heeft LILO een goed leventje in ons gezinnetje.

alles was goed geregeld en je kunt ten alle tijden contact opnemen en alle vragen stellen. toppertjes!
Hugo Vegter
Hugo Vegter
17:35 30 Apr 20
We zijn ontzettend goed geholpen bij het vinden van onze lieve Ziga. De vrijwilligers van het eerste opvanghuis tot en met de administratie zorgen ervoor dat je met het volste vertrouwen de stap neemt om deze mooie honden in je gezin op te nemen.
Nadine Janssen-Borges
Nadine Janssen-Borges
08:51 20 Apr 20
wat een geweldig werk doet die stichting! in Roemenie. overal opvangsten voor straathonden. zorg voor dierenarts, medecijnen, zorgen, voeding......etc.

We hebben Aaron mogen adopteren en we zijn zo blij.
Met een adoptie, je redt een geweldige hond en je helpt deze stichting. heb ik verschillende mensen ontmoet van hun. Je voel gewoon de liefde voor de dieren en hun vrijwillige werk. als je van plan om een dier te adopteren: DOEN
Nelleke Dorrestijn
Nelleke Dorrestijn
14:37 10 Mar 20
Wat een geweldige mensen werken voor deze stichting. Ze denken mee, ze geven een eerlijke mening als ze denken dat een hond minder goed bij je past, geven uitgebreide informatie. Het welzijn van de honden staan voorop. Wij zijn uitermate tevreden en blij met de stichting en heel erg gelukkig met onze hond. Heel veel goede tips hoe met bijv. een bange hond om te gaan, uitleg van hondentaal (ik dacht ik zo langzamerhand alles van honden wist, niet dus). Wie een hond wil helpen en hem een liefdevol bestaan wil geven, kan bij Help een Hond terecht. Ze staan met raad en daad voor je klaar.
Volgende beoordelingen
js_loader