Contact en Intakeformulier Stichting Help een Hond

GEGEVENS

Stichting Help een Hond
info@helpeenhond.nl
KvK-nummer 74718002
NL15 RABO 0344 5486 35

HOND ADOPTEREN – Intakeformulier

Wilt u een hond adopteren en heeft u een keuze gemaakt? Dat is mooi! Vul dan ons intakeformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ALGEMENE VRAAG – Contact

Misschien heeft u nog vragen over een van de honden? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Alvast bedankt!

De adoptieprocedure en tarieven

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond

Reviews … 🐾🐶

Goede Informatie

“Zaterdag haalden we onze lieve Donna op bij Stichting Help een Hond. Het was een mooie ervaring om met Stichting Help een Hond samen te werken. Zo goed georganiseerd! Afgelopen zaterdag hebben wij onze lieve Donna (ook wel bekend als Mora) opgehaald. De beschrijving van haar karakter was perfect, en na het intakeformulier te hebben ingevuld, een gesprek en een huisbezoek, hebben wij Donna mogen adopteren. Het is een ongelooflijk mooi gevoel om haar in haar mandje te zien liggen en te zien kwispelen als ze ons begroet. Heel veel dank! “

Kleinschalig – goed overzicht

“Daniëlle en Wilma zijn erg bevlogen en enthousiast. Op kleine schaal bemiddelen zij honden, die in hun thuisland kansloos zijn, naar de juiste baas. Er wordt veel tijd gestoken in de voorbereiding maar ook in de begeleiding van de adoptanten of opvanggezinnen. Omdat het kleinschalig is, blijft er een goed overzicht.”

Veiligheid centraal

“Ik ken deze stichting al langer en alleen maar lof voor deze stichting. Veiligheid staat boven alles. Voor je over gaat tot een adoptie krijg je alle informatie, die je allemaal door mag lezen, om goed voorbereid te zijn op de komst van je nieuwe huisgenoot. Duidelijke intakeformulieren, thuis bezoek, advies vooraf en zeker ook na plaatsing. Een heel fijn contact.”