Suus (geadopteerd)

23/1 nieuw filmpje!

Ze zijn gevonden bij het vuilnis, deze stoere pups. We zullen u de foto’s besparen.. Gelukkig is het met Suus en haar broertjes goed afgelopen, er wordt nu goed voor ze gezorgd. Onze rescuers uit Harghita hebben gevraagd of wij gouden mandjes voor drie van de pups willen zoeken. Daar gaan wij natuurlijk ons uiterste best voor doen! Na deze slechte start in het leven verdienen ze het allerbeste, een liefdevolle familie waar zij in hun eigen tempo alles mogen leren om een fijne huisgenoot te worden.

De pups zijn rond september geboren. Het zijn vrolijke, actieve en ondernemende hondjes! Qua uiterlijk doen ze nu aan de pups van een Mechelse herder denken, maar omdat de ouders onbekend zijn weten we natuurlijk niet hoe ze er uitzien als ze opgegroeid zijn. Suus lijkt in ieder geval niet zo hoogbenig te worden. Qua hoogte verwachten we dat ze een (grote) middelmaat worden, maar ook dat is niet zeker. Op de foto’s en één van de filmpjes is te zien dat ze zijn opgegroeid met katten en daar uitstekend mee omgaan.

De pups zijn volledig gevaccineerd, gechipt en bijna oud genoeg voor de lange reis naar Nederland.

We zoeken voor Suus een actieve adoptant:

  • met genoeg tijd om Suus te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Suus contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”18082″]