Suti (geadopteerd)

In België te bezoeken!!

Suti is een prachtige herderkruising (teefje, 55 cm schofthoogte, ongeveer 25 kg en vier jaar jong) en het opvanggezin vindt haar een echte gezinshond. Al vanaf het eerste moment in het opvanggezin kwam ze iedereen blij gedag zeggen. Ze is lief, aanhankelijk en speels. Met de andere hond van het opvanggezin is er geen enkel probleem geweest, Suti nodigt zelfs vaak uit om te spelen.

In het opvanggezin was Suti vanaf direct zindelijk. Ze kan gemakkelijk eventjes alleen blijven en is vriendelijk naar vreemden, zowel mannen, vrouwen als kinderen. Alleen katten, daar moet ze niets van weten! Naar het gezin toe heeft Suti geen baknijd, maar natuurlijk mag de andere hond van het gezin niet al te dichtbij komen, dan gromt ze wel.

Suti houdt enorm van wandelen. Zodra ze iemand met de lijn aan ziet komen wordt ze enthousiast. Ze loopt ook goed aan de lijn en is niet bang van voorbijrijdend verkeer, zelfs niet van een tractor of vrachtwagen. Koeien vind ze wel erg spannend! Als ze gaat wandelen springt ze enthousiast de auto in, autorijden is dan ook geen enkel probleem.

Suti heeft inmiddels de commando’s ‘zit’ en ‘af’ geleerd en ze komt meteen als je haar roept. Het opvanggezin denkt dat ze een geschikte hond is voor canicross of behendigheid.

Kortom, ondanks haar nare verleden is Suti een geweldige hond! Suti is vriendelijk, aanhankelijk en enorm speels!

Haar achtergrond: Suti lag aan de ketting. Haar baas was verhuisd en Suti lag alleen in een tuin aan een ketting van vijf meter kort. Zo gaat dat in Roemenië.. Eenmaal per dag kwam een vrijwilliger langs om haar eten te geven en met haar te wandelen maar de rest van de dag is ze alleen. Dat is geen leven voor een hond.. Gelukkig was daar daar dat gezin die zich het leed van Suti aantrok en haar in de opvang heeft genomen.

We zoeken voor Suti een familie met voldoende tijd en aandacht zodat er veel met haar gespeeld en gewandeld wordt. Het liefst in een huis met tuin, maar dan wel eentje met een goede omheining want Suti kan hoog springen!

Neem bij serieuze interesse in Suti contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”17871″]