Spot (geadopteerd)

Spot heeft zijn naam te danken aan de leuke spikkels op zijn neus. Hij is samen met zijn zusje Lady gevonden en bij één van onze rescuers in de regio Harghita terecht gekomen. Ze zijn vermoedelijk rond eind oktober geboren, en nu ze drie maanden oud zijn kan je zien dat het prachtige honden worden. Mogelijk zijn het mixjes berghond, deze komen we regelmatig tegen in Roemenië. De dierenarts vermoedt dat het tweetal tussen de 20 en 30 kg gaat wegen. Spot is nu drie maanden oud en weegt 10 kg. De Roemeense dierenarts schrijft ons dat ze een klein beetje schuw zijn, maar zeker niet erg. Ze zijn erg lief en niet agressief.

Bij de rescuer wordt goed geoefend met de twee en met de dag wordt het contact beter. Waarschijnlijk is straks de beginperiode bij een nieuwe baas behoorlijk spannend voor ze, maar bij een goede begeleiding kunnen broer en zus uitgroeien tot hele fijne honden. Vanaf eind februari kunnen ze reizen!

We zoeken voor Spot een geschikte adoptant

  • met genoeg tijd om Spot te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met aantoonbare ervaring en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • in een rustige leef / woonomgeving;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Spot contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in!

[foogallery id=”18630″]