Sky (geadopteerd)

Te bezoeken in Nederland!

Sky is een Husky-mix reu, gecastreerd, geboren in april 2019, schofthoogte ongeveer 55. Sky is een erg fijne en betrouwbare hond. Sky is lief, sociaal en aanhankelijk. Hij kijkt bij een eerste ontmoeting heel even de kat uit de boom, maar al snel vind hij het allemaal leuk en fijn. Hij is goedgehumeurd, speels en energiek, maar weet ook goed zijn eigen rust te pakken. Sky ziet er uit als een stoere hond met een mooie, heel karakteristieke tekening. Sky is ook stoer maar tegelijkertijd erg zacht van karakter en reageert snel en goed op subtiele gebaren en commando’s. Hij vind het nog moeilijk om zijn eten en beloningen te delen, maar daar wordt aan gewerkt in de opvang waar hij momenteel verblijft.

Sky is samen met zijn zus Senna in de opvang bij gekomen. Senna is wat banger en heeft meer tijd nodig om te wennen. Toch zou, indien mogelijk, het fijn voor de honden zijn om samen te blijven. Ze hebben veel aan elkaar en kunnen erg goed met elkaar opschieten…
Sky is sociaal naar mensen en andere honden. Sky loopt ook goed mee aan de riem en reageert met vertrouwen op, voor hem, nieuwe prikkels. Sky moet nog wel veel leren, eigenlijk zoals een jonge hond dingen moet leren, maar Sky is slim en leergierig en zal snel begrijpen wat er van hem wordt verwacht! Sky is zindelijk, heeft geen specifiek jachtinstinct, kan eventjes alleen zijn (met andere hond samen), kan trappen lopen, en kan met kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.
Of Sky samen met katten kan is niet bekend. Sky wil graag een tuin, fijne lange wandelingen, een zachte mand  en lekker veel aandacht.
wie-oh-wie geeft Sky en wellicht ook Senna, een gouden mand ?
Zusje Senna is te zien op de laatste foto en op het grappige tweede filmpje. Houd voor meer informatie over Senna de website in de gaten!

[foogallery id=”16677″]