Shady (geadopteerd)

Shady leefde in Roemenië buiten met een aantal andere honden. Bij een sterilisatiecampagne heeft Alina haar meegenomen naar haar opvang zodat er een baasje voor Shady gezocht kon worden. Het dagelijks overleven was voorbij en ze leerde dat mensen oké zijn. Shady verbleef anderhalf jaar bij Alina tot er half februari een plekje voor haar was in dat fijne opvanggezin. En zo kreeg ook zij haar ticket voor een enkeltje geluk!

Een hond met de achtergrond van Shady is natuurlijk helemaal niet bekend met het leven als huishond. Het was allemaal best spannend voor haar in het begin, maar ze is een snelle leerling! Vanaf dag één bleek ze zelfs volledig zindelijk! Ook loopt ze al goed mee aan de lijn. Het opvanggezin laat Shady in haar eigen tempo rustig kennismaken met alles wat nieuw is buiten. Iedere dag een stukje verder en dan blijkt het eigenlijk sneller te gaan dan verwacht!

In huis is Shady een grote schat. Makkelijk met eten, ‘s-nachts slaapt ze rustig door en ze wil vooral heel veel kroelen met haar opvangbaasjes, ze is een grote knuffelbeer!

Shady is vier jaar, heeft een schofthoogte van 50-55 cm en prachtige bruine ogen. Voor Shady zoeken we een geduldige en liefdevolle baas. Met wie mag Shady de wereld verder ontdekken?

[foogallery id=”6031″]

 

 

https://www.facebook.com/alina.nicoleta.1806/videos/3030725796944535/

 

https://www.facebook.com/alina.nicoleta.1806/videos/3030725550277893/