Sarry (geadopteerd)

Update 2/1. Te bezoeken in Nijmegen!

Lieve Sarry is ruim een jaar geleden gevonden door Marius aan de kant van de weg, samen met (vermoedelijk) haar zoon Sonny. Sonny heeft zijn gouden mandje gevonden, helaas Sarry nog niet. Sarry is een klein teefje, vermoedelijk geboren rond mei 2019. Ze is gesteriliseerd en is klaar om geadopteerd te worden. Word jij de baas waar Sarry zo lang op heeft gewacht?

Marius zorgt ervoor dat er veel honden van de straat worden gehaald. Dit doet hij vaak alleen en is er helaas weinig tijd voor individuele aandacht voor de honden in zijn shelter. Sarry heeft daardoor wat verzorging nodig gehad toen ze in Nederland kwam. Zo was haar gebit niet in een beste staat en moesten er enkele tandjes getrokken worden. Gelukkig lijkt ze hier nu verder geen last van te hebben en na de lekkere wasbeurt begint ze echt zichzelf te worden.

Sarry is een lieve, rustige en vrolijke hond. Ze kan in sommige situaties nog wat terughoudend of angstig zijn, waardoor ze wat onderdanig overkomt. Bij snelle bewegingen kan Sarry bijvoorbeeld in elkaar duiken. Niet zo gek natuurlijk, met zo’n geschiedenis van een leven op straat. Sarry kan goed met mensen, ook kinderen, ondanks dat het nog een beetje spannend voor haar is als er onverwachte bewegingen worden gemaakt. Ze moet dus even wennen, maar ze maakt grote stappen! Sarry gaat graag mee naar buiten, dan gaat ze rustig zitten zodat je het tuigje om kan doen. Na wat snuffelen wil ze ook wel graag weer naar huis. Nog geen lange wandelingen dus voor de kleine meid, dat komt wel als ze meer gewend is. Ze gedraagt zich overigens beleefd tegen vreemde honden op straat.

Sarry wil het graag allemaal goed doen voor haar baasje. Ze is een echte lieverd die een veilig en liefdevol plekje verdient!

We zoeken voor Sarry een rustige familie:

  • met genoeg tijd om Sarry te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven als huishond;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Sarry contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”11126″]