Sarah (geadopteerd)

❤️ Lieve Sarah 4 jaar oud, 65 cm hoog, nieuw bij de afdeling “gevonden voorwerpen”, ze begrijpt er werkelijk niets van……ze had een baas in Roemenië, hij heeft haar weg gedaan. Gelukkig kwam Marius op haar pad en met onze steun is ze meteen gesteriliseerd. Ze voelt zich erg ongelukkig maar dan gaan wij iets aan doen. Alleen even die ene geweldige plek voor haar vinden bij lieve mensen die voor altijd van haar houden en haar meer nooit in de steek laten. Sarah ontsnapt graag door onder hekken door te graven dus dat is belangrijk om te weten voor haar toekomstige adoptant. Sarah weegt 50-60 kilo.

Sarah haar vaccinaties, chip en paspoort zijn uiteraard in orde bij vertrek.

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

In verband met het Corona virus is reizen vanuit Roemenië ingewikkelder. Momenteel is het door de strenge regels op straat in Roemenië niet mogelijk voor Marius om de honden naar de dierenarts te brengen voor de laatste checks en inentingen. De verwachting is dat deze hond pas na half juni de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Reserveren kan wel alvast!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

[foogallery id=”10876″]