Sam (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken.

Stoere vent met een klein hartje zoekt een sportieve baas waarmee hij de wereld verder mag gaan ontdekken! Sam verblijft bij een opvanggezin in Nederland. Hier heeft hij veel geleerd over het leven als huishond, hij doet het heel erg goed! Sam is vrolijk en gaat graag mee wandelen. Hij geniet enorm van snuffelwandelingen, kan keurig aan de lijn lopen en gedraagt zich dan beleefd naar andere honden. Sam is goed te trainen, maar zoals iedere hond van deze leeftijd kan hij ook zomaar alles wat hij geleerd heeft even vergeten!

In huis is Sam lief en aanhankelijk voor zijn opvangfamilie. Visite ontvangen is geen probleem, Sam is een echte mensenvriend. Met de hond van het opvanggezin kan hij het prima vinden, alleen katten en Sam is niet zo’n goede combinatie. Er wordt geoefend met alleen thuisblijven, wat prima gaat. Uiteraard moet dat straks bij een nieuwe familie rustig opgebouwd worden.

Sam weegt nu ongeveer 20 kg en is 60 cm hoog. Hij is begin maart door Alina samen met zijn zusjes gevonden in een zak naast een vuilnisbak, de dierenarts schat dat ze begin februari zijn geboren.

We zoeken voor Sam een leuke baas die de opvoeding van een jonge, actieve hond niet onderschat. Een baas die het leuk vindt om tijd en energie in zijn hond te steken. Deze baas krijgt een geweldige kameraad aan Sam!

 

 

[foogallery id=”19303″]