Puffi (geadopteerd)

Puffi sleet zijn dagen aan de ketting bij een autobedrijf, dat is geen leven voor een hond. Alina heeft hem meegenomen naar haar opvang zodat er een echte baas voor vrolijke Puffi gezocht kon worden.

Puffi verblijft sinds een paar weken bij een opvanggezin in Nederland waar hij is begonnen met het huishonden ABC. Hij blijkt een hele slimme leerling en hij doet het gewoon goed! Hij is gek op zijn opvangbaasjes en houdt enorm van aandacht. Gezellig samen op de bank, een beetje knuffelen of spelen, het is allemaal leuk!

De andere hond in het opvanggezin is zijn grote vriend, ze spelen heel wat af. Puffi gaat ook graag mee wandelen. Dan zijn grote, vreemde honden nog spannend, vooral als ze ook druk zijn. Echter als hij de kans krijgt om rustig kennis te maken blijkt het al snel goed voor Puffi. Verder kan Puffi mee in de auto en eventjes alleen thuisblijven, dit allemaal samen met zijn grote hondenvriend.

Puffi ontwikkelt zich steeds meer tot een baasgerichte en relaxte gezinshond. De eerste weken heeft Puffi veel baat gehad aan de steun van de andere hond in het gezin. Inmiddels is zijn zelfvertrouwen een stuk groter geworden en vindt hij het ook leuk om alleen met de opvangbaas dingen te ondernemen.

Puffi is geboren in 2018, ongeveer 54 cm hoog en weegt 23 kg, een flinke middelmaat dus! We zijn voor hem op zoek naar een leuke baas die met zijn verdere opvoeding aan de gang gaat. We denken dat een rustig thuis zonder jonge kinderen het fijnste is voor Puffi. Hij is in Zeeland te bewonderen.

[foogallery id=”12092″]