Panda (geadopteerd)

Goede baasjes gezocht voor de broertjes Dino en Panda!

Nadat Daniela een grote teef had laten steriliseren kwam ze erachter dat de teef zes pups had. Voor twee van de pups heeft Daniela in Roemenië een baasje gevonden, laten we maar hopen dat er voor deze twee goed gezorgd gaat worden.. Voor twee van de overgebleven pups heeft Daniela ons gevraagd om een fijne plek in Nederland voor ze te vinden. Daar gaan wij ons stinkende best voor doen!

Panda en Dino zijn (kruising) berghond pups. Panda is een mooie pup met zijn witte vacht en bijzondere aftekeningen op zijn hoofd. Hij is de grootste van de twee en zal vermoedelijk uitgroeien tot een grote hond. De moeder is ook een flinke hond, maar omdat de vader onbekend is weten we niet zeker hoe groot de pups worden. De twee broertjes zijn speelse en aanhankelijke pups met een rustig temperament. Ze zijn in april geboren en kunnen rond de tweede helft van augustus reizen.

We zoeken voor Panda een adoptant:

  • met genoeg tijd om Panda te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • in een huis met tuin in een rustige woonomgeving;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Panda het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”20297″]