Onyx (geadopteerd)

UPDATE 19 November 2019:

❣️❣️SPOED❣️❣️ We zoeken voor Onyx een fijne plek bij iemand met spierballen, want dat heeft hij zelf ook.
Hij is al in Nederland!

Onyx is een enorme lieverd, die keurig aan de lijn loopt totdat hij een kat, eend, vogel o.i.d ziet, dan komt z’n jachtinstinct naar boven.

Kleine kinderen zou hij in z’n enthousiasme omver kunnen lopen. Kinderen boven de 12 is geen probleem.
Katten gaat hij achteraan.

We zoeken dus iemand met genoeg kracht, zonder kleine kinderen, zonder katten maar wel met een berg liefde te geven…..aan deze schat.

_______________________________________________________________________

Een tijdje geleden zijn alle honden uit het gemeenteasiel afschuwelijk aan hun einde gekomen. Nu stroomt het gemeenteasiel weer vol met nieuwe honden. Onze rescuers hebben er twee honden uitgehaald. Eentje ervan is Onyx. Wat een schoonheid, van binnen en van buiten. Ze zijn inmiddels bij onze dierenarts geweest en worden geschat tussen de 3 en 4 jaar oud, voor vertrek worden ze gecastreerd. Wie ontfermt zich over dit lieve kereltje? Een hartje van goud, deze beauty. Wie eenmaal in z’n mooie ogen heeft gekeken, ziet wat wij bedoelen. We denken dat er labrabor genen in zitten.

Onyx kan goed met andere honden en katten overweg én zelfs aan de lijn lopen is hij al aan het oefenen, Onyx is een snelle leerling! 🙂 Mag ook hij voor de winter Roemenië verlaten?

 

[foogallery id=”5605″]