Nova (geadopteerd)

21/2 update!

Begin november liepen twee honden ver van de bewoonde wereld langs de weg, waarschijnlijk daar achtergelaten door een eigenaar. Daniela stopte en de twee kwamen gelijk naar haar toe. Ze heeft het teefje en de reu meegenomen en hen de namen Liza en Olly gegeven.

Bij het bezoek aan de dierenarts bleek steriliseren van Liza niet mogelijk omdat ze hoogdrachtig was. Op 22 november is Liza bij Daniela in huis bevallen van vijf pups, 1 reutje en vier teefjes. De pups hebben een goede start gehad en zijn veel in handen geweest. Stuk voor stuk zijn het speelse, ondernemende maar ook aanhankelijke pups. Daniela doet haar best de pups zo goed mogelijk voor te bereiden op een goed leven als huishond en is begonnen met het oefenen van aangelijnd wandelen.

Nu de pups ruim twee maanden oud zijn kunnen we op zoek gaan naar geschikte families voor het vijftal zodat ze in Nederland op kunnen groeien tot fijne huishonden! Vanaf de tweede helft van maart kunnen ze reizen. Nova is één van de vier teefjes. We zoeken voor haar een adoptant:

  • met genoeg tijd om Nova te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Nova contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”18562″]