Nelly (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Lieve Nelly is begin juli vanuit Roemenië naar Nederland gekomen en geadopteerd door een druk gezin met vier puber kinderen. Helaas blijkt dit veel te druk voor deze lieverd, zodoende gaan we op zoek naar een rustiger thuis voor haar.

Nelly is een aanhankelijke, middelgrote hond die dol is op knuffels en op haar rug gaat liggen voor extra kriebels op haar buik. Ze speelt graag met andere honden en ze kan ook bij katten. Nelly houdt van wandelen en veel snuffelen, ze loopt netjes mee aan de riem. Ze valt niet uit naar andere honden. In de tuin bewaakt ze het erf samen met de andere hond enthousiast, maar ze is snel af te leiden en komt heel braaf als je haar roept. Ze is dol op snuffelspelletjes en op haar piepspeeltjes.

Het is gebleken dat het huishouden waar Nelly nu woont te onrustig en onvoorspelbaar voor haar is. De dagelijkse aanloop van allerlei verschillende mensen veroorzaken veel spanning bij haar. Dit uit zich in uitvalgedrag, blaffen en happen, naar het bezoek en naar één van de kinderen.

De geboortedatum van Nelly is gezet op 2 april 2018. Ze is gesteriliseerd, haar schouderhoogte is ongeveer 47 cm en ze weegt 17 kg. Ze is goed zindelijk, speels, aanhankelijk, goed met andere honden en katten en dol op autorijden. Kortom, Nelly is een hartstikke leuke hond voor de juiste baas! We zoeken voor haar een baasje die ervaring heeft met buitenlandse honden in een rustig huishouden. Een al aanwezig hondenvriendje heeft de voorkeur! Neem bij serieuze interesse in deze leuke hond contact met ons op!

Haar achtergrond: Nelly zat in Roemenië in een vreselijke public shelter. Gelukkig is ze door de rescuers uit Harghita meegenomen naar de eigen opvang zodat wij een liefdevolle baas voor haar konden zoeken.

 

[foogallery id=”15789″]