Nala (geadopteerd)

Het verhaal van Nala is hartverscheurend.. Eén van onze rescuers uit de regio Harghita was onderweg naar haar werk toen ze zag dat een hond geschopt en geslagen werd. Ze heeft haar auto gestopt om zich over de hond te ontfermen en is vervolgens vreselijk geschrokken van de conditie waarin de hond verkeerde.. mager en de huid zag er verschrikkelijk uit. Op de eerste foto is het enigszins te zien, maar we zullen u de overige foto’s besparen.

Nala is meegenomen en heeft alle nodige verzorging gekregen. De dierenarts heeft haar leeftijd op anderhalf jaar jong geschat, dus dan zou ze rond eind 2020 geboren zijn. Haar hoogte is 57 cm op de schouder. Nala verblijft nu in de shelter waar ze met de dag meer opknapt. Haar huid is rustig en haar vacht begint weer goed aan te groeien. Als deze volledig op lengte is zal ze er prachtig uitzien met haar bijzondere kleur! Nala blijkt in de shelter een hele lieve en rustige hond te zijn, ze is blij met alle aandacht die ze van haar verzorgers krijgt. Met de andere honden kan ze het goed vinden.

Het is voor Nala pas een echt happy end als we een een heel erg fijne baas voor haar vinden, dat heeft ze wel verdiend! We zoeken voor haar een adoptant:

  • met genoeg tijd om Nala te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Nala het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”19868″]