Moli (geadopteerd)

Te bezoeken in Drenthe! Moli is een lieve en energieke jongedame, ze houdt enorm van aandacht en knuffelen. Ze is twee jaar oud en ongeveer 36 cm hoog. Sinds half april verblijft ze bij een opvanggezin in Nederland. Hier blijkt ze een lief en aanhankelijk hondje. Ze leert snel, is gehoorzaam en ze kan het uitstekend vinden met de hond in het opvanggezin. Bezoek was in het begin spannend, maar dat gaat al een heel stuk beter. Als ze zelf het initiatief mag nemen zoekt ze hen op en krijgt ze graag aandacht.

Moli vindt het heerlijk om te wandelen en overal te snuffelen. Ze loopt goed mee aan de riem maar het allerliefste zou ze heerlijk willen rennen. Het verkeer en vreemde honden buiten zijn wel spannend. Kinderen vindt ze buiten oké en wil ook door hen aangehaald worden. Hoe ze in huis op kinderen reageert is onbekend. Mee in de auto gaat inmiddels uitstekend, ze springt er nu zelf in! Op het filmpje loopt Moli in een veilige omgeving een stukje los. Het opvanggezin is zeer ervaren en kan het gedrag van Moli en de situatie goed inschatten. Bij een nieuwe baas kan ze natuurlijk niet snel al loslopen. Dit zal met geïnteresseerden worden besproken.

Lieve Moli leefde met haar moeder bij een arme Roemeense familie. Helaas lukte het de familie niet meer om voor de hondjes te zorgen, en zo kwamen ze bij Alina terecht. Maggy heeft inmiddels haar gouden mandje gevonden, nu nog die lieve baas voor altijd voor Moli.

Moli is te bezoeken in Ruinerwold.

 

[foogallery id=”14880″]