Misty (geadopteerd)

In Nederland!

De twee pups Mitch en Misty scharrelden langs de weg, op zoek naar iets eetbaars in het afval. Hieronder staat een filmpje welke op de vindplaats is gemaakt, het is hartverscheurend. Met de lage temperaturen hadden de kleintjes geen schijn van kans. Madalina hoorde hiervan en is de twee op gaan halen, hoewel ze eigenlijk geen plek meer had in haar kleine opvang.

Misty is een mooie zwarte mix met grappige aftekeningen, ze wordt waarschijnlijk een (klein) middelmaatje. Ze is rond eind september geboren. Misty wordt door Madalina omschreven als een lieve pup, ze is ook vriendelijk naar kinderen. Ze is wat minder vrij dan haar broer en kijkt meer de kat uit de boom. Vreemde honden kunnen in het begin spannend zijn, maar na een kennismaking wil ze al snel spelen. Kleine honden hebben haar voorkeur. Misty is volledig gevaccineerd en klaar voor haar enkeltje geluk! Sinds begin maart is zij bij een opvanggezin in Nederland. Een update hoe het met Misty gaat volgt binnenkort!

We zoeken voor Misty een adoptant:

  • met genoeg tijd om Misty te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Misty contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”18487″]