Milou

Gouden mandje gezocht voor klein blijvende pup


Gouden mandje gezocht voor klein blijvende pup

  • Geslacht: Teefje
  • Formaat: Klein
  • Geboren: rond begin december 2023
  • Geneutraliseerd: nee ivm leeftijd
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: onbekend
  • Temperament: Ondernemend, speels

Ongewenst

Een paar weken geleden werd Timea benaderd door een bekende van haar. Bij een Roma familie waren pups geboren. De mensen wilde van de pups af. Het idee was om de pups op te halen zodat er een familie voor ze gezocht kon worden. Het teefje zou gesteriliseerd worden zodat er geen ongewenste pups meer kwamen. Daar aangekomen bleek de moeder van de pups ook niet meer welkom en zo werd het hele gezinnetje meegenomen, het teefje en twee pups.
De laatste twee foto’s zijn van moeder Mimi. Zij is inmiddels ook te vinden op onze website.

Bij de rescuer

Het gaat goed met de zusjes Milou en Mindy. Timea schrijft ons dat ze in het begin een beetje timide waren, maar met de dag vrijer worden. Het zijn twee schattige hondjes om te zien en ze zijn bijna niet uit elkaar te houden. Moeder Mimi is een tenger teefje met een schouderhoogte van 38 cm. Het ziet ernaar uit dat de pups ook klein blijven. De vader van de pups is echter onbekend, dus helemaal zeker weten doen we dit niet.

Milou is een speelse jongedame en wat ondeugender dan zusje Mindy. Het vaccinatieprogramma van de pups is opgestart, vanaf eind februari zouden ze kunnen reizen. We hopen dat er snel een plekje voor ze is, zodat de dametjes met het puppy ABC kunnen beginnen.

Baasje gezocht

Voor Milou zoeken we een fijne plek bij een een familie die al enige ervaring heeft. Het lijkt erop dat ze nog niet zoveel van de wereld gezien heeft en ze zal straks erg moeten wennen aan een nieuwe woonomgeving. Haar nieuwe baasje heeft veel geduld en weet hoe Milou geholpen kan worden om zich te ontwikkelen tot een tevreden huishond.

Heeft u serieuze interesse in Milou? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Milou een goede match zijn. Pups veranderen snel. Bij interesse in Milou vragen we recente informatie en beeldmateriaal voor u op.