Milo (geadopteerd)

In Nederland!

Vrolijke jonge reu zoekt actieve baas! Milo is ruim een jaar geleden vanuit Roemenië naar Nederland gekomen. Helaas zit het deze jongen niet mee. Het onbekende leven als huishond gaf veel spanning en zijn nieuwe baasjes konden Milo niet de begeleiding geven die hij nodig had. Maar toen was daar die familie waar hij wel op zijn plek leek. Daar heeft Milo veel geleerd en blijkt hij een vrolijke en speelse knul! Echter, sinds kort is er gezinsuitbreiding. De baby veroorzaakt spanning bij Milo en zijn baasjes vertrouwen het niet. Daarom gaan we voor Milo op zoek naar een fantastische adoptant waar hij altijd mag blijven!

Milo is een energieke en speelse hond met een klein hartje, hij is snel onzeker en kan overprikkeld raken. Hij is anderhalf jaar jong, tegen de 60 cm hoog en een plaatje om te zien! Met zijn mooie blonde vacht heeft hij wat weg van een Golden Retriever, maar hij is slanker en atletischer gebouwd. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat hij wat herdergenen bij zich draagt. Milo is als pup in Roemenië op straat gevonden. De ouders zijn onbekend, dus wat voor rassenmix hij is weten we helaas niet.

Bij zijn huidige baasjes kan Milo goed loslopen en vindt hij het heerlijk om flink te rennen en te spelen. Uiteraard zal hij straks bij een nieuw baasje eerst helemaal gewend moeten zijn voordat er met loslopen geoefend kan worden. Onbekende honden zijn soms een beetje spannend, maar desondanks doet hij het buiten best goed met andere honden. Naast de fiets lopen is leuk en Milo kan ook prima mee in de auto!

In huis is Milo voor zijn eigen mensen een lieve en aanhankelijke hond. Met een voertje is hij goed te trainen en dan blijkt hij een snelle leerling. Als het nodig is kan Milo zonder problemen eventjes alleen thuisblijven. Vreemde mensen over de vloer, en dan vooral mannen, zijn echter erg spannend voor Milo. Hij kan dan ook uitvallen. Maar als hij het vertrouwen heeft heb je een geweldige vriend aan Milo.

Alles bij elkaar is Milo een hartstikke leuke jonge hond die op momenten nog onzeker is. Gebleken is dat hij het goed doet als hij duidelijk en consequent wordt begeleid. We zoeken voor hem een ervaren adoptant zonder jonge kinderen in een huishouden waar niet zoveel aanloop is. Bij een goede begeleiding krijgt zijn nieuwe baas een geweldige kameraad aan Milo!

[foogallery id=”12641″]