Mika (geadopteerd)

Wie helpt kleine Mika?

Omdat haar revalidatie in Roemenië lijkt te stagneren zijn we met spoed op zoek naar een geschikte plek voor een ontzettend zachtaardig en aanhankelijk teefje. Onze recuer Daniela heeft Mika letterlijk gered uit de public shelter, als zij dit niet had gedaan was Mika daar geëuthanaseerd. Mika is met een breuk in haar schouder in de public shelter terecht gekomen. Ook heeft ze geen voortanden, je wilt er niet aan denken hoe ze deze kwijt is geraakt. Mika kreeg in zes maanden geen enkele medische behandeling en ze had veel pijn. Daniela heeft met behulp van onze stichting voldoende geld bij elkaar kunnen krijgen voor een operatie en vervolgens de lieverd uit het asiel gehaald.

Eind februari is Mika geopereerd aan haar schouder, ze heeft nu gelukkig geen pijn meer. De dierenarts verwacht dat ze de aangedane poot weer kan gaan gebruiken, maar dat ze wel kreupel zal blijven lopen. Tot nu toe lijkt ze de poot nog niet te gaan belasten, wat ze binnenkort wel zou moeten gaan doen. Helaas heeft Daniela geen verdere mogelijkheden voor revalidatie en oefenen. We hopen daarom snel een liefdevol thuis voor Mika te vinden, zodat ze verder op kan knappen.

De leeftijd van Mika is geschat op 4 jaar oud, dan zou ze in 2019 geboren zijn. Ondanks alles is Mika het vertrouwen in de mens niet verloren, wat een kanjer. Ze is ongelooflijk lief en aanhankelijk, de foto’s en filmpjes spreken voor zich. Wie heeft een een hele fijne plek voor haar? Dat heeft ze zo verdiend.

Uiteraard krijgen geïnteresseerden alle medische informatie over Mika. Vul bij serieuze belangstelling in haar het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24186″]