Micha (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Micha is een klein, ouder gezelschapshondje. Hij verbleef in de public shelter in Targu Mures waar 160 honden zitten. De honden leven hier in groepen in kleine, donkere en oncomfortabele kennels.. het is geen leven voor een hond. Voor veel honden is deze shelter een eindstation. De kans dat een hondje van negen jaar oud er nog uit zou komen is zelfs nihil, tot onze rescuer Timea Micha meenam. Nu hij uit het asiel is hopen dat we snel een fijne plek voor het kereltje kunnen vinden!

Omdat we Micha niet in Roemenië op zijn forever home wilde laten wachten, hebben we hem naar Nederland laten komen waar hij nu bij een opvanggezin verblijft. Hier doet hij het al erg goed, Micha lijkt het gewend te zijn om in een huis te wonen en gedraagt zich keurig. Micha is vrolijk, erg aanhankelijk en krijgt graag aandacht en knuffels van de gezinsleden. Hij weet zich te handhaven tussen de zes andere honden, maar hij vindt het niet fijn als deze druk zijn. Er is ook een kat, maar Micha en katten blijkt geen succes, daar rent hij achteraan. Micha is zindelijk, gaat graag mee naar buiten en kan eventjes alleen thuisblijven in het opvanggezin.

De geboortedatum van Micha is op 5 juli 2013 gezet, dan zou hij nu negen jaar zijn. Hij is maar klein, slechts 28 cm hoog en hij weegt 7 kg. Micha lijkt op een Kleine Keeshond, maar we weten niets van zijn achtergrond en weten ook niet wat voor ras of mix hij is. Maar hij ziet er ondanks zijn leeftijd en de moeilijke tijd in Roemenië heel goed uit en heeft nog veel pit!

We zoeken voor Micha een fijne, rustige plek. Hij vraagt niet veel, een klein mandje en liefdevol baasje.

Heeft u serieuze interesse in Micha? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op. Micha is te bezoeken in Austerlitz.

 

[foogallery id=”23764″]