Lena (geadopteerd)

Update 11/1, te bezoeken in België!
Sinds half december 2021 verblijft Lena bij een opvanggezin. Lena blijkt er een vrolijk, sociaal en lief teefje te zijn dat graag bij haar mensen in de buurt is. Ze is vooral een grote fan van aandacht, knuffelen, kroelen en fijn tegen of bij je liggen.
Lena houdt van snuffelwandelingen zowel in de stad als in de natuur en loopt dan keurig aan de riem. Ze is goed zindelijk en laat het merken als ze naar buiten moet voor een plasje. Lena is een slim en nieuwsgierig meisje, maar er zijn voor haar ook nog spannende momenten waarin ze wat onzeker kan zijn.
Bij het opvanggezin zijn ook katten. Lena vindt het leuk om daar achteraan te rennen. Niet iedere kat is daar natuurlijk van gediend, dus als een nieuw baasje katten heeft vraagt dit nog wel training. Met de andere honden in het opvanggezin kan ze het prima vinden, alleen deelt ze niet altijd graag de aandacht.
Met een schouderhoogte van 20 cm en een gewicht van 7 kg is Lena een klein dametje. Haar geboortedatum is gezet op 5 mei 2019. Ze heeft een kleine onderbeet maar de tanden staan netjes recht, ze heeft er geen last van.

Haar achtergrond: Lena had een baasje in Roemenië, maar die wilde haar niet meer. En zo kwam dit kleine moppie in de shelter van Marius terecht. Een shelter is geen plek voor een klein gezelschapshondje en het viel Lena erg zwaar, ze was onrustig en probeerde uit de kennel te klimmen.

We zoeken voor Lena een leuke familie:

  • met genoeg tijd om Lena te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Lena contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”15763″]