Lilla (geadopteerd)

In Nederland!
Fijne plek gezocht voor Lilla! Lilla is als jonge pup samen met haar broertje en zusje op straat gevonden. Na een paar maanden in de opvang in Roemenië was er een plekje voor haar bij een baasje in Nederland. Helaas is de match er niet helemaal en is ons gevraagd op zoek te gaan naar een nieuwe familie voor Lilla.
Lilla is een lieve en aanhankelijke jongedame, ze houdt enorm van knuffelen. Ze leeft samen met een andere hond waar ze dol op is. In huis is ze erg speels wat voor de andere hond wel eens een beetje teveel is. Kinderen zijn leuk zolang ze niet druk doen. Alleen thuisblijven is moeilijk voor Lilla. Als ze langere tijd alleen wordt gelaten gaat ze slopen, en dan vooral kauwen op houten voorwerpen. Haar nieuwe baas zal dit rustig met haar moeten oefenen.
Buiten houdt Lilla enorm van lange, rustige wandelingen. Ze loopt braaf aan de lijn. Vreemde honden kunnen spannend zijn voor haar waardoor ze uit kan vallen. Katten zijn buiten leuk om achterna te rennen, maar als een kat dichtbij is doet ze niets. Lilla heeft ook wel los gelopen (zie het filmpje), bij een nieuwe baas en woonomgeving zal ze uiteraard volledig gewend moeten zijn voordat hiermee met zorg getraind kan worden.
Lilla is niet vaak mee in de auto geweest, de keren dat ze mee was waren een beetje spannend maar heeft ze zich keurig gedragen. Lilla is te bezoeken in Den Helder.
Lilla is net een jaar oud en weegt ongeveer 30 kg.
We zoeken voor Lilla een ervaren adoptant zonder jonge kinderen:
  • waar Lilla weinig alleen thuis hoeft te zijn en waar haar zelfvertrouwen kan groeien;
  • met een huis met tuin zodat Lilla de ruimte heeft om te spelen;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even;
  • bij voorkeur is er al een stabiele hond aanwezig.

Neem bij serieuze interesse in Lilla contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”15563″]