Lego (geadopteerd)

Te bezoeken in Nederland!

Lego is door de vrijwilligers van Harghita op straat gevonden. Er was al snel belangstelling voor deze leuke jonge hond en zo kon Lego de reis naar Nederland maken. Helaas blijkt dat de andere hond van het gezin de aanwezigheid van Lego maar moeilijk kan accepteren, zodoende gaan wij op zoek naar een andere familie voor Lego.

Lego is een hele vriendelijke en speelse hond waar geen greintje kwaad in zit. Hij is erg lief en wil graag geknuffeld worden. Lego is zindelijk in huis en loopt buiten al heel goed mee aan de riem. Lego heeft nog wel moeite om alleen gelaten te worden, dat moet rustig worden opgebouwd. Hij moet natuurlijk nog veel leren, maar daar is hij jong en slim genoeg voor. Lego is een enorme schat die een mooi en liefdevol leventje verdient. Zijn geboortedatum is gezet op 22 maart 2021. Hij is ongeveer 45 cm hoog en weegt 12 kilo. Vanwege zijn jonge leeftijd is Lego nog niet gecastreerd.

We zoeken voor Lego een adoptant:

  • met genoeg tijd om Lego te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Lego contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”17694″]