Kuki (geadopteerd)

Superleuke en lieve Kuki zoekt haar eigen familie voor altijd!

Kuki is door kinderen op straat gevonden en naar de dierenarts gebracht. Helaas kwam er geen baasje om haar op te halen en Daniela heeft haar mee naar huis genomen. Ze heeft echter al teveel honden om voor te zorgen en zodoende is aan ons gevraagd een hele lieve baas voor Kuki te vinden. Daar gaan wij ons uiterste best voor doen!

Kuki is een jong teefje, ze is vermoedelijk rond een jaar oud. Ze woont bij Daniela in huis en ze gedraagt zich uitstekend. Ze is goed zindelijk, sloopt niets en kan een paar uurtjes alleen thuisblijven. Ze is gek op mensen, kinderen en andere honden, ze is speels en heel erg aanhankelijk. Met katten gaat het minder goed. Buiten kan ze keurig aan de riem meelopen! Daniela omschrijft Kuki als een perfect hondje, volgens haar boffen haar toekomstige baasjes enorm met haar!

Kijk vooral ook eens naar de filmpjes van Kuki, daar is goed te zien wat een leuk hondje zij is. Kuki is inmiddels gesteriliseerd, haar koffertje is gepakt. Bij wie is ze welkom? Vul bij serieuze belangstelling een intakeformulier in voor leuke Kuki.

 

[foogallery id=”16049″]