Kacat

Soms kruipt een hond direct in je hart. Dat overkwam onze rescuer Ioana onlangs toen ze een foto doorgestuurd kreeg van Kacat.

Op deze foto zag ze een hond die op een zeer bekende ‘dumpplek’ was achtergelaten. In plaats van te genieten van een rustige zondag met familie hebben Ioana en Reka 4 uur lang op handen en voeten door het gras gekropen om deze leuke jonge kerel te redden. Uiteindelijk is dat gelukt.

Ze hebben hem de naam Kacat gegeven. Dat betekent ‘iets wat iemand weggooit’.

Kacat is direct naar dierenarts gebracht voor controle, vaccinaties en chip. De dierenarts schat hem op dit moment (mei 2024) op ca. 1,5 jaar oud

Kacat is een vrolijke, speelse en sociale hond. Hij geniet van een borstelbeurt, zoals te zien is op filmpjes. Nu nog die ene die ook als een blok voor hem valt.

Foto’s en Video’s

Kacat zoekt een fijn thuis ❤️

  • Formaat: ongeveer 43 cm / ca. 13 kg
  • Geboren: ca. november 2022
  • Geneutraliseerd: nee, binnenkort geplanned
  • Verblijfplaats: Odorheiu, Roemenië
  • Katten: ja
  • Paarden: onbekend
  • Temperament: vriendelijk, sociaal, actief, speels

We denken dat Kacat zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Hij doet het goed bij zijn rescuer. Dat neemt niet weg dat ook hij erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Zijn nieuwe baasje is geduldig en zal hem hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Kacat? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond