Jessy (geadopteerd)

Te bezoeken in Nederland!

Ervaren baasjes gezocht voor Jessy, ze is er helemaal klaar voor!

Jessy verblijft al eventjes in Nederland. Helaas kon ze door omstandigheden waar zij echt niets aan kon doen niet langer bij haar baasje blijven. Daarom zijn we op zoek naar een heel goed thuis voor deze jonge hond!

Jessy is een enorm lieve hond van 2.5 jaar jong (geb datum 1-12-18). Haar schouderhoogte is 45 cm. Ze is dol op puzzelen en spelletjes, ze is een slimme dame! Ze gaat graag mee naar buiten en loopt keurig mee aan de lijn. Ook kan ze prima mee in de auto. Het opvanggezin schrijft over haar het volgende. Jessy heeft haar aandachtspunten, maar ze is vooral een schatje. Ze kan met rustige kinderen, durfde al na een paar minuten op schoot bij de rustige tienjarige kleindochter. Jessy is onzeker, maar er zijn geen problemen welke met goede begeleiding van haar nieuwe baas niet op te lossen zijn. Ze is rustig, vreselijk lief en een beetje onderdanig, ze heeft dus een zachte hand van opvoeden nodig.

Jessy is geopereerd aan een patella luxatie. Hierdoor kan haar achterpoot wat stijf zijn als ze een poosje heeft gelegen. Als ze een paar minuten in beweging is, loopt ze weer als een kievit! Verder kan ze niet zo goed tegen kip in haar eten.

We zoeken voor Jessy een echt rustig en liefdevol thuis, bij geduldige baasjes met kennis over buitenlandse honden. waar ze op haar eigen tempo kan wennen en zichzelf kan zijn. Jessy is te bezoeken in Middelburg. Bent u zo’n iemand dan heeft u aan Jessy een geweldig vriendinnetje.

Haar geschiedenis: Jessy is samen met 3 zusjes op straat gevonden in Roemenië.

 

[foogallery id=”15936″]